Verwen arrangement bij Landal boeken

Boek met je vriendinnen een verwen arrangement bij Landal GreenParks.

Waarom een verwen arrangement bij Landal boeken?

Topparken Wellness Vakantie banner

landal vriendinnenweekend banner

Relaxen tijdens je vriendinnenweekend

Als je een vriendinnen weekend wilt boeken met verwen arrangement, is een verblijf op een Landal Park met jacuzzi misschien wel een goed idee. Je kunt ook een huisje met privé sauna huren. 


Verwen opties bij Landal

Landal heeft verschillende parken in Nederland met extra verwen opties. wat dacht je van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling, stoomdouche of kruidenbad?  Landal heeft ook parken met Turks Stoombad. Als de beperkingen met het coronavirus zijn opgelost, kan je daar heerlijk vertoeven. Zeker voor een vriendinnenweekend met 2, 3 of 4 vriendinnen. Je kunt hier een huisje met jacuzzi bij Landal huren.


ontspannen in een bubbelbad

Veel voorzieningen bij Landal nu gesloten of beperkt open.

Op het moment van het schrijven van deze blog, zijn veel wellness voorzieningen op de parken van Landal beperkt open of gesloten. Dit komt door de beperkingen die het coronavirus met zich mee brengt. op de website van Landal staan welke voorzieningen er per park open zijn. Als je een vriendinnenweekend voor juli, augustus of later in het jaar boekt, zullen vermoedelijk meer faciliteiten opengesteld zijn.


Hoe het coronavirus zich ontwikkelt is natuurlijk niet voorspelbaar. Wij hebben met de huidige daling van het aantal besmettingen goede hoop dat later dit jaar meer vakantieparken zullen open gaan en met de regel van de 1,5 meter afstand, je toch volop tijdens je weekendje weg of vakantie kunt genieten.


landal vriendinnenweekend banner