8 maart 2020, internationale vrouwendag

Het is vandaag internationale vrouwendag!

Eenmaal per jaar staat het leven helemaal in de teken van de vrouw en de emancipatie die zich de afgelopen tientallen jaren heeft vertrokken. Op Internationale Vrouwendag wordt er over de hele wereld aandacht besteed aan vrouwen in het algemeen en de prestaties van vrouwen in het bijzonder.

Topparken Wellness Vakantie banner

Tijd voor een leuk vriendinnen weekend.

Veel vrouwen trekken er in het weekend van 7 en 8 maart op uit om deze “vrouwendag”te vieren. Je vindt, ook in Nederland en België nu veel aanbiedingen omtrent sauna’s, wellness weekenden, Turkse Stoombaden en andere relax uitjes.  Ook hebben veel hotels nu aanbiedingen voor vrouwen en kan je als vriendinnen groepje nu goedkoop een hotel met verwenarrangement boeken. Boek nu je vriendinnenweekend.

Nog steeds een salarisverschil tussen mannen en vrouwen.

Zelfs in 2020 is er nog een verschil in salariëring tussen mannen en vrouwen. Ook binnen De Benelux en Europa. Ook bestaan de directies en besturen van de meeste bedrijven nog steeds voor het grootste gedeelte uit mannen. Langzaam aan groeit het besef dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen en op een aantal gebieden zelfs verder zijn. Op de internationale vrouwendag mooi om te vieren dat vrouwen steeds beter voor zichzelf kunnen zorgen en opkomen en dat de wereldbevolking uit mannen én vrouwen bestaat. Veel plezier tijden jouw vriendenweekend op de internationale vrouwendag.