Verwenweekend vriendinnen, verwennen met wellness

Verwenweekend met wellness? Boek hier je relaxweekend vriendinnen. Verblijf in een luxe wellness huisje of villa met sauna én hottub. Maak van je vriendinnenweekend een echt verwenfeest. Hier kan je een wellness weekend vriendinnen boeken. Ook voor een vriendinnenweekend aan zee. Op deze pagina veel goede mogelijkheden voor een echt fijn relaxweekend vriendinnen. Ook met verblijf in wellness hotel.

Bij wie je relaxweekend met vriendinnen boeken?

Boek bijvoorbeeld een verwenweekend bij Landal of Topparken en verblijf in een huisje met jacuzzi, hottub of privé sauna. Kijk zeker ook naar de wellness weekend mogelijkheden bij Hofparken.

wellness vakantie banner

Hofparken, huisjes met privé sauna en hottub

Hofparken, de betere vakantieparken in Nederland voor een wellness weekend met je vriendinnen. Indien je met 4 tot 20 personen een geschikte wellness locatie voor je verwenweekend zoekt, moet je zeker even kijken naar het aanbod van Hofparken. Daar vind je luxe wellness huisjes en villa’s met hottub en privé sauna. Voor vriendinnen groepen van 4 tot wel 20 personen.

Bij Topparken een verwenweekend met vriendinnen boeken

Topparken is dé vakantiepark keten voor een vriendinnenweekend, relaxweekend of wellness weekend. Bij Topparken vind je ook wellness huisje met privé sauna en hottub. Een ideale combi voor een verwenweekend Nederland. Ook voor groepen.

wellness tijdens vriendinnenweekend

Hotelkamer met bubbelbad of jacuzzi boeken

Voor een verwenweekend met 2, 3 of 4 vriendinnen kan je er ook voor kiezen 1 of 2 hotelkamers met bubbelbad of jacuzzi te boeken. Dat kan op basis van logies maar je kunt ook kiezen voor een all inclusive verwenweekend Nederland.


Verwenweekend aan zee?

Wat  dacht je van een verwenweekend aan zee en met een verblijf in een spa | wellness hotel met sauna, zwembad, fitness ruimte en beauty centrum??  Stel je voor, je verblijft in een luxe hotelkamer met ligbad en uitzicht op zee en geniet op je kamer van tv, verse sapjes, een minibar en een lekker drankje. Overdag geniet van je van de spa, zwembad en sauna en krijgt een ontspanningsmassage.


wellness tijdens vriendinnenweekend

Beauty en schoonheid

Je wordt tijdens dit weekend ook nog eens verwend in het beautycenter met een schoonheidsbehandeling en ontspant zoals je je nog nooit heb kunnen ontspannen. Zo wordt jouw luxe verwenweekend ook nog eens een echt relax en schoonheidsweekend.

Wie een dergelijk wellness en verwen weekend wil boeken, kan kiezen uit honderden mogelijkheden. Ook als je kiest voor een groot vakantiehuis met jacuzzi. Zowel voor een verwenweekend in Nederland als bijvoorbeeld in Italië, Kroatië, Spanje of Frankrijk. Je kunt kiezen uit honderden spa | wellness hotels waarvan velen ook een zwembad en sauna hebben.
Kijk nu welk verwenweekend voor jou en je vriendinnen het ultieme weekend is.


Een wellness weekend hoeft niet duur te zijn

Als je je beter oriënteert op de prijzen van wellness weekend dan kom je tot de ontdekking dat een verwenweekend niet duur hoeft te zijn. Je boekt als een verwenweekend voor 2 personen in een wellness hotel met spa en inclusief arrangement voor minder dan 100 euro per persoon. Dit is inclusief diner, ontspannings massage en verblijf. Als je een verwenweekend aan zee wilt boeken, bijvoorbeeld in Bergen Aan Zee of Domburg ( Zeeland ) zullen de aanbiedingen ook erg aantrekkelijk zijn. Het is een kwestie van goed zoeken en prijzen van verwenweekenden met elkaar vergelijken.


met vriendin in de jacuzzi

Saunaweekend als verwenweekend boeken

Je kunt natuurlijk ook je verwenweekend zelf samenstellen en bijvoorbeeld zelf een hotel, restaurant en sauna boeken. Wat dacht je van een sauna arrangement, sauna + eten en drinken + verblijf?? Veelal zijn deze sauna weekend arrangementen onweerstaanbaar.
Zo boek je via Spa Online een sauna arrangement in Nederland of België en kan je altijd kiezen uit de beste aanbiedingen en deals. Een sauna arrangement past prima in een verwenweekend voor jou, voor jou en je partner of voor jou en je vrienden en vriendinnen.
Kijk nu welke aanbiedingen er voor de sauna verwenweekenden zijn.


Wellness vakantie

As je wat langer de tijd hebt, kun je in plaats van een wellness weekend, ook een wellness vakantie boeken. Bijvoorbeeld een wellness vakantie in een wellness hotel of resort in Thailand, India, Nepal of Costa Rica. Wellness vakanties kunnen vaak gecombineerd worden met een kuurvakantie. Maar ook combinatie met een beauty vakantie of fitness reis behoort zeker tot de mogelijkheden.


Single weekend boeken

Als jij en je vriendinnen single zijn en je het leuk lijkt om eens een weekendje met elkaar op stap te gaan, kunt je je ook inschrijven voor een single weekend.  Denk aan een wandelweekend, yoga weekend, zeilweekend of strandweekend.  Er worden het hele jaar door weekendje weg voor singles georganiseerd en voor alle leeftijden. Samen eensingle weekendje boeken is natuurlijk “minder eng” als je je alleen voor een dergelijk weekend inschrijft.  Dus, gewoon eens proberen. Wie weet wat er uit voort komt.