Vriendinnen uitjes, tips, aanbiedingen en last minutes

Wie op zoek is naar leuke en originele vriendinnen uitjes, vindt deze zeker op de website vriendinnenweekend.com. Of je nu een vriendinnenuitje voor één dag wilt organiseren of op zoek bent naar vriendinnen uitjes voor een weekend of meerdere dagen, je vindt ze op deze website. Daarnaast vind je tips voor vriendinnen uitjes, citytrips, goedkope hotel en vliegtuigtickets, citytrips, leuke activiteiten en meer. Of je nu erop uit gaat met 3, 4, 5 of 10 vriendinnen, deze website is voor alle vriendinnen uitjes geschikt.

Topparken Wellness Vakantie banner

Ook als je met je vriendinnen een dagje naar het strand wilt en daarna naar een concert of een citytrip naar Parijs, Barcelona, New York, Londen of Praag wilt maken. En, om je vriendinnen uitjes betaalbaar te houden, op onze website vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes, daarnaast nog de deal van de dag.
Bezoek nu de website voor de leukste ideeën en beste aanbiedingen voor vriendinnen uitjes.


Nummer één: Vriendinnen uitje, citytrip boeken

Citytrip  boeken. Op de nummer één van de meest favoriete vriendinnen uitjes, staat het boeken van een citytrip. Citytrips naar Barcelona, Parijs, Milaan, citytrips New York, Valencia, Praag en Wenen zijn hierbij bij de meeste uitjes voor vriendinnen favoriet. Als je in het kader van een vriendinnen uitje een citytrip wilt boeken, kan je een geheel verzorgde citytrip boeken met vliegtuigtickets, boot of trein en hotel en excursies. Daarnaast kan je ook zelf jouw ideale citytrip samenstellen, bijvoorbeeld door zelf een goedkoop hotel en vliegtickets te boeken en zelf voor de activiteiten tijdens je uitjes met je vriendinnen te verzorgen. Omdat veel vriendinnen uitjes op het laatste moment geboekt worden, je kunt ook een last minute citytrip boeken. Dat levert je een voordeel op van wel 20 tot 40 %. Houden jij en je vriendinnen nog geld over met lekker te gaan shoppen, een sauna te pakken of gezellig in een 3 of 4 sterren restaurant te gaan eten.

Informatie over het boeken van een last minute citytrip voor je vriendinnen uitjes.


stedentrip met vriendinnen

Nummer twee: Sauna en wellness vriendinnen uitje boeken

Sauna of Spa? Een bezoek aan de sauna of spa staat op nummer 2 als het om favoriete vriendinnen uitjes gaat. Een sauna, spa of andere wellness activiteit is ontspannend en je kunt als vriendinnen onder elkaar lekker kletsen. Daarnaast als je een sauna of andere wellness activiteit wel voor je vriendinnen uitje ziet zitten, je hoeft er niet voor naar het buitenland want ook in Nederland heb je fantastische wellness faciliteiten zoals wellness centrum de Zwaluwhoeve met sauna’s, hamam, relaxruimtes en een grand café. Via de website Spa Online kan je het aanbod van meer dan 200 sauna’s en wellness centra in Nederland en België met elkaar vergelijken en met een korting tot 50 % een sauna, spa of wellness behandeling bij één van deze 200 centra boeken. Een weldadiger vriendinnen uitje kan jij jezelf en je vriendinnen niet toewensen.

met vriendin in de jacuzzi

Nummer drie: deelnemen aan een yoga weekend

Nummer drie op de lijst van favoriete activiteiten voor vriendinnen uitjes is het deelnemen aan een yoga weekend of yoga les. Yoga is tot jezelf komen en de rust krijgen die je in het dagelijks leven niet altijd krijgt. Door met je vriendinnen naar en yoga activiteit te gaan, verdiept jullie vriendschap en is er ruime voor meer gezamenlijke activiteiten. Yoga kan goed gecombineerd worden met andere activiteiten zoals massage, een sauna, wellness of ayurveda. Als je vriendinnen uitje slechts één dag beslaat, kan je het beste deelnemen aan een dagdeel yoga of een les yoga. Heb je een weekend of langer met je vriendinnen dan kan je ook een yoga weekend boeken in bijvoorbeeld Spanje, Portugal, India of Nepal. Jullie vriendinnen uitjes worden dan één groot avontuur en een onvergetelijke ervaring. Met je vriendinnen er op uit gaan naar een verre bestemming is een feest. Kijk nu of er een yoga reis, dag of weekend  past bij de ultieme invulling van jullie vriendinnen uitje.

Alles over yoga, yoga weekenden en vakanties.


yoga strandvakantie

Spannende activiteiten voor je vriendinnen uitjes, op adventure

Steeds meer vriendinnen doen het tijdens hun vriendinnen uitjes, bungeejumpen, duiken, raften paraglyden, kitesurfen, skydiven of duiken. Het is zelfs zo dat er voor vriendinnen uitjes meer spannende activiteiten zoals outdoor activiteiten worden geboekt dan bij een vrienden weekend of vrienden uitje. Adventure Tickets is dé specialist als het om spannende indoor- en outdoor activiteiten gaat. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Je kunt met je vriendinnen dus ook gaan skydiven in Nederland of paragliden of raften in de Ardennen. Maar ook als je eens wat verder wilt gaan dan Nederland, België of Frankrijk, Adventure Tickets is in het kader van avontuurlijke vrienden- en vriendinnen uitjes ook actief in landen als Zwitserland, Zweden, Schotland, Oostenrijk, de Canarische Eilanden of Italië. Met nog veel meer spannende en activiteiten dan hierboven opgenoemd. Als je het ultieme vriendinnen uitjes wilt organiseren moet je bij Adventure Tickets zijn.