De leukste stedentrips voor je vriendinnenweekend

Hier vind je aanbiedingen stedentrips voor een weekendje weg met je vriendinnen. Zoals een stedentrip Parijs, Londen, Praag of Rome.
Samen genieten tijdens een citytrip. Hoe leuk kan een vriendinnenweekend of weekendje weg met je vriendinnen zijn?

Topparken Wellness Vakantie banner

Stedentrip Parijs?

Een stedentrip Parijs is misschien wel het leukste uitje voor een vriendinnen weekend.  Lekker shoppen, een terrasje pakken, discotheek of thether. In Parijs is er voor ieder wat wils. En een stedentrip Parijs inclusief vliegtickets en overnachting in een goed hotel is goedkoper dan je denkt!


Stedentrips vriendinnenweekend banner

Stedentrip Londen.

Vind hier aanbiedingen voor je stedentrip Londen.


selfie stedentrip vriendinnen

Stedentrip Rome

Misschien wel de meest aantrekkelijke stad van Italië. voor een citytrip met je vriendinnen.
Zie de aanbiedingen Rome. Zie ook de mogelijkheden voor een stedentrip Milaan.


Stedentrip Praag.

Een stedentrip Praag is ideaal als jullie van cultuur, historie en gezelligheid houden.
Zie hier de aanbiedingen stedentrip Praag.


Stedentrip Valencia

Volgens velen is een stedentrip Valencia nog leuker dan een stedentrip Barcelona of Madrid. Valencia is een sprankelende stad waar altijd wat te doen is. Zie de aanbiedingen stedentrips Valencia.


Tickets boeken voor je stedentrip

Je boekt alle leuke tickets voor je vriendinnenweekend online, bijvoorbeeld voor je vriendinnenweekend naar Londen.
Een stedentrip Londen verveelt nooit!

stedentrip met vriendinnen

De leukste stedentrips en beste aanbiedingen vind je hier

Stedentrips zijn bij uitstek geschikt voor een leuk vriendinnenweekend. Op deze pagina vind je de goedkoopste en beste reisorganisaties op het gebied van stedentrips. Met vele aanbiedingen. En naar alle leuke steden binnen en buiten Europa.


Er zijn altijd een aantal steden die in de schijnwerpers worden gezet en waar je extra goedkoop een stedenweekend met je vriendinnen kunt boeken. Populaire steden om in het kader van een vriendinnenweekend zijn Barcelona, Parijs, Londen, New York, Barcelona, Madrid en Valencia. Maar ook steden zoals Brugge ( België ), Amsterdam en Maastricht ( Nederland ) en Rome en Praag liggen goed bij vriendinnen weekenden. Als je er een beetje tijd in stopt met zoeken, boek je een all inclusief vriendinnenweekend rond de 100 euro per persoon. Kijk nu welke verrassende aanbiedingen we hebben op het gebied van de leukste stedentrips. Ook als je een luxe city hotel zoekt met Spa en andere wellness faciliteiten.


Bied mee op de leukste stedentrips voor je vriendinnenweekend

Vakantieveilingen.nl, de leukste stedentrips waar je op kunt bieden.

Organiseer je een vriendinnenweekend en wil je een goedkope en bijzondere stedentrip boeken? Via vakantieveilingen.nl kan je een super goedkope en verrassend andere stedentrip boeken, gewoon door mee te bieden op de beschikbare stedentrips. Er zijn bij vakantieveilingen.nl regelmatig stedentrips naar Barcelona, Londen, Milaan, New York, Valencia, Rome en vele andere steden in de wereld waar op geboden kan worden.

Stedentrips vriendinnenweekend banner

Stedentrip boeken via Vakantieveiling

Het boeken van een stedentrip voor je vriendinnenweekend via een vakantieveiling kan je wel 30 tot 60 % voordeel opleveren. Kijk vandaag nog of er stedentrips voor jullie verrassend leuken vriendinnenweekend beschikbaar zijn en bied mee. Voor je het weet overnacht je met je vriendinnen in een leuk hotel in het centrum van Barcelona, Milaan, Lissabon, Madrid, Boedapest, Venetië of Marrakech.


Tui, meer dan 200 prachtige stedentrips

Tui, groot in stedentrips voor je vriendinnenweekend.

Ook Tui is groot in stedentrips. Je kunt bij Tui onder andere een betaalbare stedentrip boeken naar Berlijn, Barcelona, Lissabon, Londen, Praag, Rome of Valencia. Maar ook een citytrip New York kan geweldig zijn. Tui heeft ook vele stedentrips naar minder bekende hoofdsteden en culturele plaatsen binnen en buiten Europa. Ook Tui hanteert vriendelijke prijzen voor haar stedentrips en ook bij Tui kan je naast het vliegtuig, bus en trein met de eigen auto een stedentrip gaan maken.

vriendinnenweekend shoppen

Als je vliegt kan je bij Tui een goedkope combiboeking maken, een hotel en vlucht samen. Bij Tui kan je per land en per stad zien welke stedentrips je voor je vriendinnenweekend kunt boeken. Je kunt een luxe, trendy of culinaire stedentrip maken en bijvoorbeeld overnachten in een wellness hotel met spa of hotel met fitness mogelijkheden. Aan jullie de keuze.


De Jong Intra, dé specialist in leuke en betaalbare stedentrips

De Jong Intra is een stedentrip specialist. Ze verzorgen duizenden stedentrips per jaar en er is altijd een groot aanbod last minute stedentrips. Of je nu met je vriendinnen een stedentrip binnen Europa of buiten Europa wilt boeken, de perfect samengestelde stedentrip vind je gegarandeerd bij de Jong Intra.


Omdat deze stedentrip specialist zo groot is, worden er ook stedentrips aangeboden voor groepen ( bijvoorbeeld in kader vriendinnenweekend ) kan er maatwerk geleverd worden en zijn er altijd aanbieden en last minutes. Kortom, voor een goedkope stedentrip, ook last minute slaag je zeker bij de Jong Intra. Ook als je persoonlijk advies nodig hebt of speciale wensen hebt. Kijk nu naar het uniek aanbod stedentrips van de Jong Intra welke ongelooflijk avontuur jullie als vriendinnen gaan boeken.


plezier met vriendinnen

Aanbiedingen stedentrips Nederland

De beste aanbiedingen voor je weekend stedentrips in Nederland.

Een weekendje weg met je vriendinnen en op zoek naar een goedkope stedentrip?

Een goedkope stedentrip in Nederland of andere aanbieding met betrekking tot een weekendje weg, vindt je op de website met de vele aanbiedingen weekendjes weg in Nederland.

hotelspecials vriendinnenweekend banner

Behalve aanbiedingen met betrekking tot stedentrips vind je er ook aanbiedingen vakantiehuisjes, vakantieparken, wellness weekendjes, pretparken, hotel arrangementen, busreizen en veel meer.

Vind hier een goedkope weekend stedentrip in Nederland.