Yoga & Wellness voor een relaxed weekend vriendinnen

Bij veel vriendinnenweekenden maakt wellness en soms yoga, onderdeel uit van het programma. Hierbij is een yogaweekend in combinatie met wellness en ayurveda favoriet. Daarnaast kan je ook een hotel boeken met wellness faciliteiten zoals een spa en sauna.

Topparken Wellness Vakantie banner

Hotel met spa aan zee?

En als het meezit misschien wel een hotel met spa en sauna aan zee. Yoga en in het bijzonder een yogaweekend  dat kan bijdragen aan een gevoel van welbehagen, geestelijke rust, ontspanning en veel plezier. Veel mensen en met name vrouwen boeken daarom een yoga weekend Nederland

puur en kuur yoga banner

Vakantiehuis met sauna?

Een huisje met sauna huren voor je vriendinnenuitje? Bijvoorbeeld een 6 persoons huisje met sauna of een 10 persoons huisje met sauna en jacuzzi? Dit type wellness huisjes vind je onder andere bij Topparken en EuroParcs.

Informatie boeken yoga weekend met wellness

Op deze pagina vind je informatie over de mogelijkheid een yogaweekend te boeken en vele wellness mogelijkheden. Ook als je een yogaweekend buiten Nederland zou willen boeken, bijvoorbeeld in Spanje, Italië of Griekenland. Daarnaast vind je hier veel vriendinnen weekend tips. Voor bijvoorbeeld een wellness of yoga vriendinnenweekend maar ook voor een dagje uit. Yoga en wellness activiteiten zijn prima te combineren met andere leuke weekendactiviteiten, bijvoorbeeld wandelen, meditatie, natuurverkennen en meer. En natuurlijk kan je een wellness reisje of yogaweekend ook goed combineren met een stedentrip. Veel plezier met het samenstellen van het voor jullie meest ontspannende wellness en/of yoga vriendinnenweekend ooit.


yoga oefening

Puur en Kuur, yogaweekend, wellness, gezond en lekker eten

Bij Puur en Kuur draait alles om het geestelijk en lichamelijk welzijn. Ook voor een fantastisch yoga weekend. Je kunt in binnen- en buitenland, dus ook in Nederland yoga & wellness weekenden boeken, eventueel in combinatie met ayurveda en voedingscursussen, die perfect passen binnen een programma van gezond, verantwoord en leuk leven en zeker ook in de planning van een vriendinnenweekend. Bijna het hele jaar door organiseert Puur en Kuur fantastische yoga- en ontspanningsweekenden, ook in bijvoorbeeld Spanje en Portugal. En Puur en Kuur heeft ook aparte wellness en yogaweekenden voor singles.


TUI Wellness reizen banner

Deze single reizen zijn zeer geschikt voor vriendinnen die single zijn. Je kunt je per weekend inschrijven, ook voor een yogaweekend als vriendinnengroep. Uiteraard moet er dan wel voldoende plek zijn. Kijk nu welke wellness, ayurveda of yogaweekenden nog plaats bieden voor jullie ultieme yogaweekend | vriendinnenweekend.


Vriendinnenweekend bij Spa Dreams, wellness, yogaweekend

Wellness en yogaweekend boeken?

Ook bij Spa Dreams kan je terecht voor een wellness weekend, eventueel in combinatie met yoga en andere ontspanningsactiviteiten. Spa Dreams is één van de grootste organisaties op het gebied van wellness en gezondheids reizen en je kunt het hele daar door, ook in de zomer, herfst en winter een fantastisch yogaweekend, wellness vakantie of ayurvedisch weekend met je vriendinnen boeken.

spadreams yoga retreat banner

Vriendinnenuitjes met verre bestemming

Ook voor een wellness, detox of yoga vriendinnenweekend met een verre bestemming, bijvoorbeeld Sri Lanka of India. Er zijn Spa Dreams kuuroorden in onder andere Spanje, Italië, Frankrijk, Hongarije en tal van andere landen. Niet in Nederland of België. Het is bij Spa Dreams niet mogelijk een yogaweekend of wellness weekend te boeken in Nederland of België, wel in vele landen binnen en buiten Europa. Kijk nu hoe gezellig, behaaglijk en betaalbaar een yogaweekend of wellness vriendinnenweekend bij Spa Dreams kan zijn.

Tip vriendinnenweekend:  Kijk eens naar een wellness of yoga weekend in Zeeland.
Je kunt hier een vakantiehuis Zeeland aan zee boeken.


yoga strandvakantie

Spa Online

Een Spa of sauna in Nederland of België boeken?

Een sauna met wellness- of beauty arrangement?
SpaOnline.com is de grootste wellness speler van Nederland en België. Hier kan je meer dan 200 spa’s in Nederland en België met elkaar vergelijken, honderden reviews lezen en online boekingen maken. Ideeal voor een wellness weekend, sauna arrangement,  wellness arrangement. Al dan niet in combinatie met een yogaweekend of ayurvedaweekend. En als je met je vriendinnen een schoonheidsbehandeling wilt. Je kunt altijd een sauna boeken met beauty arrangement.


Altijd, de beste prijzen en aanbiedingen, 14 dagen niet goed geld terug, betalen met iDEAL
Vouchers zijn een jaar geldig en worden per post verstuurd. Kijk nu welke Spa aanbiedingen er voor jouw vriendinnenweekend zijn en geniet van de beste wellness die er in Nederland en België is.

vakantiehuis met zwembad en sauna

Yoga retreat

Een yoga retreat is een verblijf in een retreat met aandacht voor yoga, meditatie, verdieping. Tijdens een yoga retreat ervaar je wat de invloed van yoga en bewustwording kan zijn op je leven.

Je vindt hier informatie over yoga retreats.

Yoga retreat naar verre bestemming boeken?  Denk dan eens aan een yoga retreat Thailand.  Het spirituele vakantieland Thailand heeft alles in huis voor een onvergetelijke yoga of wellness retreat.


spadreams yoga retreat banner

De Zwaluwhoeve, het mooiste wellness centrum van Nederland

Zwaluwhoeve, mooiste wellness centrum van Nederland

De Zwaluwhoeve het mooiste en grootste wellnesscentrum van Nederland.

Wie een vriendinnenweekend of vriendinnendag in Nederland wil vieren en van wellness houdt is wellnesscentrum De Zwaluwhoeve, vlak bij Harderwijk ( op de Veluwe ), een absolute aanrader. Je kunt er een dag genieten van alle wellness faciliteiten maar ook heel weekend is een optie. Met kruidenbaden, verschillende sauna’s, relaxruimtes, haman een grand café, een boomgaard en veel meer kijk je je ogen uit en kan je volledig ontspannen.

hotelspecials vriendinnenweekend banner

Resort met kruidenbaden

Een ideaal wellness resort met kruidenbaden. Echter niet voor een yogaweekend. En voor diegene die van bijzondere sauna’s houden, de lavendelsauna, muzieksauna, panoramasauna en opgietsauna, is een wellness belevenis die je nog lang zal bijblijven. En voor het ultieme wellness vriendinnenweekend, je kunt ook een wellness en massage arrangement met je vriendinnen bij De Zwaluwhoeve boeken in combinatie met een yogaweekend elders. Een zo een arrangement is voordeliger dan je denkt. De Zwaluwhoeve heeft diverse wellness centra in Nederland. Zie de website En op een paar honderd meter van welnesscentrum De Zwaluwhoeve kan je overnachten. Kan je je een meer ontspannen vriendinnenweekend voorstellen?


Actie van de dag wellness, yogaweekend

Actie van de dag, voor goedkope wellness weekendjes en meer voordeel!

Wil je een yoga- of wellness weekend met je vriendinnen boeken en er liever niet te veel voor betalen? Bij Actie van de dag hebben ze het hele jaar door aanbiedingen op velerlei gebied, ook wellness reizen en wellness weekendjes. Ideaal om goedkoop met je vriendinnen een wellness en/of yoga weekend te boeken, bijvoorbeeld in een luxe hotel met bubbelbad, spa en zwembad. En ook in Nederland kan je voor weinig geld een yoagweekend of ander verwenweekend boeken. Kijk nu bij Actie van de dag welke wellness en yoga reizen ze in de aanbieding hebben en welke geschikt zijn voor jullie vriendinnenweekend. Het is bij Actie van de dag meestal ook mogelijk om een last minute wellness of yogaweekend te boeken. Dat is nog goedkoper. Er zijn dagelijks nieuwe aanbiedingen bij Actie van de Dag. Met een beetje geduld, komt die super wellness of yoga aanbieding vanzelf jouw kant op.

Website yogaweekend

Voor diegenen die meer willen weten over yoga en de mogelijkheden om een yogaweekend, yogavakantie of yogalessen te nemen, is er de website yoga-weekend.com.

Hier vind je veel informatie over yoga, waar je een yogaweekend kan boeken en yoga lessen kan nemen. Yoga is het natuurlijke geneesmiddel tegen stress, met yoga kan je op een natuurlijk wijze ontspannen en kom je dicht bij jezelf. Voor een ultieme innerlijke rust en sterk en lenig lichaam.
De website yogaweekend is een initiatief van duurzaam toerisme.com, één van de websites op het gebied van gezond en duurzaam reizen en leven.

mediteren op vakantie

Yoga activiteiten agenda Nederland

Heb je zin in een yoga weekend of yoga activiteit bij jou in de regio?  Op de activiteiten kalender van yoga-weekend.com vind je een overzicht van de leukste yoga activiteiten in Nederland. Je kunt hier zien waar je een yoga weekend kunt boeken, kunt deelnemen aan een yoga introductieles of andere yoga activiteit in Nederland.

Op deze yoga activiteiten kalender Nederland vind je yoga activiteiten die tussen nu en 6 maanden aanvangen. Yogascholen en andere yoga organisaties kunnen hier hun yoga weekend of andere yoga activiteit gratis aanmelden.

Tips vriendinnenweekend:  Boek een yogaweekend in kader groepsreis. Je krijgt als groep meestal een korting.


puur en kuur yoga banner