Last minute vriendinnenweekend

Een last minute vakantie of last minute weekendje weg met je vriendinnen is een vakantie of uitstapje welke op het laatste moment geboekt wordt. Stel dat je op een donderdag of woensdag besluit het komende weekend erop uit te gaan, dus 2 of 3 dagen voor vertrek, dan noem je dat een last minute.

Topparken Wellness Vakantie banner

Een vriendinnenweekend last minute boeken, kan veel voordeel opleveren. Denk aan kortingen van 10 tot wel 60 a 70 %. Soms is het ook mogelijk een last minute weekendje weg via een vakantieveiling te boeken.  Ook een zogenaamd last minute vakantiehuis.


Als je met een grote groep ( meer dan 4 a 10 vriendinnen )  een weekendje weg wilt boeken, is het niet zo verstandig om te gokken op een beschikbare last minute. Hoe groter de groep, hoe kleiner de kans op een mogelijkheid om met je vriendinnen een goedkoop, last minute weekendje weg te boeken. Hieronder een overzicht van reisorganisaties die een groot aanbod last minutes hebben.

vakantie vriendinnen

Ook voor een last minute hotel aan zee met spa en wellness, een stedentrip of een concert. Last minute aanbiedingen op het gebied van vakanties en reizen kunnen vaak alleen maar betaald worden met een creditcard. Als je een last minute vriendinnenweekend wilt boeken als er één van je vriendinnen een geldige creditcard heeft. Vind hier last minute citytrips.


hotelspecials vriendinnenweekend banner

Last minute sauna boeken

Als je een super leuke invulling zoekt voor je last minute vriendinnen weekend, is een
last minute sauna aanbieding wellicht een goed idee. Via Spaonline kan je kiezen uit ruim 200 last minute sauna aanbiedingen, zowel in Nederland als België. Je kunt in veel gevallen met je vriendinnen ook kiezen voor een sauna arrangement.


stedentrip met vriendinnen

Tui, groot aanbod last minute stedentrips, hotels en vliegtickets

Tui, altijd de beste last minutes.
Tui, bekend van Arke.nl heeft altijd de beste en goedkoopste last minute aanbiedingen. Denk hierbij aan last minute stedentrips, bijvoorbeeld Londen, New York, Barcelona of Madrid. Maar Tui heeft ook altijd een groot aanbod last minute hotels ( ook met spa ), vliegtickets en andere fantastische aanbiedingen.


Als je een last minute weekendje weg met je vriendinnen wilt boeken, is Tui zeker een touroperator met een geschikt aanbod. Omdat het zo een grote organisatie is en het aanbod last minute weekendjes weg ook groot, ook als je een vriendinnenweekend in Europa wilt plannen, bijvoorbeeld in Brugge, Parijs of  Lissabon. En als je een last minute weekend wilt boeken met 4, 5, 6, 7 of 8 vriendinnen, zijn er bij Tui meestal ook wel mogelijkheden. Tui heeft ook regelmatig last minute aanbiedingen voor groepen. Ook als je een luxe accommodatie voor je vriendinnen groep zoekt of iets met wellness. Kijk nu welke last minute aanbieding van Tui past bij jullie ultieme vriendinnenweekend.


selfie stedentrip vriendinnen

D-reizen, altijd een groot aanbod last minute vakanties

Wie een last minute zoekt met echt voordeel moet bij D-reizen zijn. D-reizen heeft het hele jaar door een groot aanbod echte last minutes met kortingen tot 70 a 80 %. Denk hierbij aan last minute stedentrips, strandvakanties, last minute hotels en wellness weekendjes weg.

Stedentrips vriendinnenweekend banner

En als je een last minute stedentrip zoekt voor je vriendinnenweekend, bijvoorbeeld naar Barcelona, Milaan, Antwerpen, Sevilla, New York of Rome, bij D-reizen hebben ze gemiddeld meer dan 10 last minute stedentrips in de aanbieding. Zo een last minute boek je nog tot een dag voor vertrek. Je kunt dus met je vriendinnen tot het laatste moment wachten hoe jullie vriendinnenweekend er uit zal zien en welke last minute je boekt.
Kortom, een last minute vriendinnenweekend, boek je met hoge korting bij D-reizen.


WTC, altijd goedkope last minutes

Het WTC, World Ticket Center, heeft altijd een groot aanbod last minute vliegtickets, stedentrips, zomervakantie, herfstvakanties en wintersport vakanties. Ook voor een last minute vliegticket of hotel. Als je bijvoorbeeld een last  minute New York, Londen, Madrid, Barcelona of andere last minute stedentrip wilt boeken, is WTC de partij die zeker iets leuks voor jou in de aanbiedingen heeft. Ook voor een last minute weekend met vriendinnen heeft WTC zeker een fantastische aanbiedingen. Kijk nu binnen het aanbod van WTC welke weekendje weg je super goedkoop bij het WTC kunt boeken. Ook voor een lang weekend of langere reis.


terrasje pikken vriendinnenweekend

Preisdaler, altijd de goedkoopste last minutes

Preisdaler is één van de goedkoopste aanbieders op het gebied van last minutes reizen waaronder stedentrips. Bij preisdaler.nl boek je al een last minute stedentrip naar bijvoorbeeld Berlijn, Brussel, Parijs, Londen of Wenen, al vanaf 40 euro per persoon. Goedkoper kan haast niet. En of je nu op zoek bent naar een last minute voor je vriendinnenweekend met 2, 3, 4 of 8 personen. Bij Preisdaler is veel mogelijk.  Ook voor een last minute wintersportweekend, hotelletje aan zee of wellness weekend. Kortom, een last minute voor je vriendinnenweekend boek je hier.


Last minute New York

Een stedentrip NewYork is de ultieme bestemming voor een vriendinnenweekend. In NewYork kijk je je ogen uit, je kunt er oneindig shoppen, heerlijk uit eten en de leukste dingen als vriendinnen doen. Slapen in een leuk hotel in het centrum van New York, wakker worden met een heerlijk ontbijt en verse koffie. Samen lachen, mensen kijken, misschien een concert bezoeken. Een last minute citytrip New York is goedkoper dan je denkt, een heel goed idee voor jouw vriendinnenweekend.


Hotelkamerveiling.nl, altijd een groot aanbod last minutes

Hotelkamerveiling, last minute een hotel of stedentrip boeken.

Een hele goedkope manier om een last minute weekendje weg met je vriendinnen te boeken, is het bieden op een hotel via hotelkamerveiling.nl. Ook voor een last minute stedentrip naar bijvoorbeeld Barcelona, Madrid, Londen, Parijs of New York. Of een last minute aan zee in Noordwijk aan Zee,.


Bij Hotelkamerveiling.nl kan je ook bieden op een hotelkamer met suan of een boeking doen in een wellness hotel met spa. Of je nu een last minute hotel wilt boeken in Maastricht, Amsterdam, Brugge, Antwerpen, of Parijs, alles is bij Hotelkamerveiling mogelijk. Bij Hotelkamerveiling.nl kan je ook bieden op last minute stedentrips. Bijvoorbeeld op een last minute stedentrip in Nice, Scheveningen, Berlijn of Istanbul. Neem nu de proef op de som en ontdek dat het bieden op een last minute stedentrip of losse hotelkaner je bij Hotelkamerveiling je veel voordeel op kan leveren.


Last minute vakantiehuizen in Zeeland

Voor een last minute vakantiehuis in Zeeland.

Zin in een relax weekend in Zeeland en op zoek naar een last minute aanbieding in Zeeland?  Er zijn voor jou en je vriendinnen vele mogelijkheden in Zeeland om te profiteren van een last minute aanbieding.
Wat dacht je van een hotel arrangement?? Bijvoorbeeld in één van de Fletcher wellness hotels?>


Of wat dacht je van eenlast minute vakantiehuisje in Zeeland?? Bijvoorbeeld een last minute vakantiehuisje in Zeeland met jacuzzi of privé sauna?

groep op het strand

Het is ook mogelijk een last minute huisje aan zee te huren, bijvoorbeeld een vakantiehuisje in Cadzand-Bad, één van de mooiste kusten van Zeeland en, heel bijzonder, met de kust op het zuiden!

roompot vriendinnenweekend banner

Kijk ook eens welke vakantiehuizen in Zoutelande beschikbaar zijn.
Zoutelande is een bijzondere kustplaats ook bekend bij vogelaars en natuurliefhebbers.
Zoek hier een vakantiehuis Zoutelande

Zeeland biedt oneindig veel mogelijkheden voor een weekendje weg.
Ook als je wilt genieten van een privé sauna of jacuzzi.