Detox weekend met je vriendinnen boeken

Wie een originele bestemming voor een vriendinnen weekend zoekt, zou eens aan een detox weekend kunnen denken. Ook voor een last minute weekend met vriendinnen waarbij ontslakken centraal staat. Detoxen staat voor ontslakken en afslanken. Ontgiften dus.

Topparken Wellness Vakantie banner

Met een detox weekend werk je meestal ook aan gewichtsverlies, aan ontgiften. Hier vind je de beste detox kuur aanbiedingen, ook met verblijf in een wellness hotel met spa, zwembad en sauna. Om nog meer plezier te hebben tijdens je vriendinnenweekend. Je kunt je detox weekend met 1 of 2 vriendinnen boeken maar ook met een groep.

puurenkuur detox banner


Detox- en wellness weekend

Wellness en detox kuren gaan prima samen, zeker als een hotel met wellness over een sauna en zwembad beschikt. Je kunt via deze site een detox weekend boeken in Nederland, bijvoorbeeld in Zeeland, Brabant, Gelderland, Overijssel of op Texel. Maar je kunt ook een wellness | detox weekend boeken in bijvoorbeeld de Ardennen, Duitsland, Spanje, Italië of Luxemburg. Ook in combinatie met een last minute wellness weekend.

afvallen op vakantie

Kijk nu bij de last minute aanbiedingen op deze website op het gebied van wellness, detox, fitness of beauty en ontdek dat er vele mogelijkheden voor uitstapjes zijn voor jou en je vriendinnen. Een detox weekend in een wellness hotel, het beste van twee werelden. Detoxen met je vriendinnen, goed voor je lichaam en vriendschappen.


Gezond afvallen en afslanken

Als je gewoon thuis of op de sportschool wilt werken aan een gezonder en strakker lichaam, kan je ook thuis een afslankkuur volgen en lekker gaan sporten. Verantwoord afvallen en afslanken is namelijk ook goed zelf mogelijk. De beste detox kuur is volgens de meeste experts een sapkuur. Anderen gebruiken liever detox pillen of afslank pleisters.

puurenkuur detox banner

Detox weekend en fitness

Je kunt je detox weekend ook met fitness combineren. Fitness reizen kunnen ook samengaan met reiniging of ontgiften, zeker als je je aflankweekend in dee wellness hotel met spa en fitness mogelijkheden hebt geboekt. Bewegen en een dieet volgen, bijvoorbeeld een detox kuur, staat gelijk aan effectief afvallen.


Detox weekend of vakantie vinden

Via de zoekbox hierboven kan je een detox | fitness weekend boeken, ook als last minute aanbieding in een wellness hotel aan de kust. Overigens kun je ook zelf een hotel met wellness boeken en in bijvoorbeeld een natuurvoedingswinkel, reformwinkel of gezondheids winkel een sapkuur of detox kuur kopen. Je hoeft dan niet deel te nemen aan een georganiseerd detox weekend, maar regelt dat zelf. Op deze website vind je vele wellness aanbiedingen, ook voor een last minute citytrip in het kader van een detox weekend.

Spadreams afvallen detox banner

Last minute citytrip met wellness boeken

Als je van steden en winkelen houdt, kun je ook een last minute citytrip boeken en in een hotel met wellness verblijven. Een aantal reisorganisaties bieden je de mogelijkheid een last minute citytrip te combineren met wellness, massages en detox kuur. Feitelijk wordt jouw detox weekend dan een wellness | citytrip weekend. Dergelijke last minute wellness weekend kun je bijvoorbeeld boeken in Duitsland, Tsjechië, Spanje en Slovenië. Denk aan een wellness of detox weekend in Barcelona, Praag of Boedapest. Ook in combinatie met een verblijf in een spa wellnes hotel. Je vindt hier altijd de beste wellness en beauty aanbiedingen, ook voor last minute citytrips.

hotelspecials vriendinnenweekend banner

Overigens zijn wellness citytrips niet alleen aantrekkelijk voor dames. Ook veel heren houden van wellness. Zo kan een prima invulling van een vriendenweekend een verblijf in een hotel met wellness en fitness faciliteiten het ultieme weekend voor mannen zijn. Mannen zijn ijdeler dan je denkt. Op onze website vriendenweekend uitjes vind je de leukste tips voor vrienden weekend! Ook in het kader van last minute citytrips.

plezier met vriendinnen

Afval vakantie

Een detox kuur volgen tijdens een afval vakantie, is één van de manieren om af te vallen. Ook een koolhydraatarm dieet of een vegan dieet wordt aangeraden om gezond af te vallen.