Tips voor je vriendinnenweekend Nederland

Als je een vriendinnenweekend Nederland wilt gaan organiseren, hebben wij een groot aantal tips voor je.  Niet alleen kan je bij ons een vriendinnen vakantiehuis Nederland met wellness voorzieningen zoals sauna, hottub, jacuzzi of bubbelbad boeken, wij weten ook welke 10 spelletjes het leukste zijn voor een vriendinnenweekend. Lees alles over het organiseren van een leuk vriendinnenweekend Nederland.

Topparken Wellness Vakantie banner

selfie stedentrip vriendinnen

Boek een wellness vakantiehuis voor je vriendinnenweekend Nederland

Het succes van je vriendinnenuitje Nederland valt of staat bij het vinden van een gezellige accommodatie. Locatie en faciliteiten zijn belangrijk. En dan bij voorkeur een huisje met hottub Nederland, bubbelbad, jacuzzi of privé sauna.  Je vindt dit type wellness huisjes met name bij Topparken, bij Landal GreenParks en bij Roompot. Ook in Noord-Brabant. Deze vakantiepark ketens bieden op vele vakantieparken wellness huisjes en bungalows aan. En weet je wat zo fijn is?? Je mag als gast van zo een wellness vakantiepark gratis gebruik maken van het zwembad of subtropisch zwemparadijs. Is dat niet extra aantrekkelijk voor een vriendinnenweekend Nederland?

Bij Topparken een wellness huisje Nederland huren

De vakantieparken van Topparken zijn ideaal voor een vriendinnenweekend Nederland. Niet alleen vanwege de geweldige locaties van deze wellness parken zoals in Valkenburg en op de Veluwe maar vooral ook omdat de wellness huisjes op deze parken fantastisch zijn. Zie jij jezelf al met je vriendinnen verblijven in een huisje met sauna en hottub of villa met sauna en jacuzzi of spa? Tip, kijk eens naar de mogelijkheden een vriendinnenweekend Limburg bij Topparken te boeken.

met vriendin in de jacuzzi

Bij Landal je vriendinnenweekend Nederland boeken

Landal GreenParks staat bekend vanwege haar vakantieparken midden in de natuur. Minder bekend is dat Landal ook vuurwerkvrije vakantieparken heeft en op een groot aantal parken huisjes, bungalows en wellness villa’s met privé sauna en ligbad of bubbelbad te huur zijn. Dat maakt Landal ook ideaal voor een vriendinnenweekend Nederland. Omdat de parken van Landal in heel Nederland te vinden zijn, kan je er bijvoorbeeld ook een vriendinnenweekend Zuid-Holland boeken, in Drenthe of Brabant.

Bij Roompot je vriendinnenweekend in Nederland boeken

Roompot heeft een enorm groot en aantrekkelijk aanbod vriendinnen groepen accommodaties. Of je nu een vriendinnenweekend Drenthe wilt boeken, Overijssel of Gelderland. Bij Roompot vind je in iedere provincie van Nederland aantrekkelijke vriendinnen accommodaties. Kijk met name maar eens naar deze wellnes villa’s van Roompot in Arcen. Met de mogelijkheid om te genieten in Kuuroord Thermaalbad Arcen. Ook voor een detox weekend.

vriendinnen hebben plezier

Wellness hotel boeken voor een weekendje met vriendinnen Nederland

Het voordeel van het boeken van een hotel Nederland voor je vriendinnenweekend is dat je dat “All In” kunt doen. Ook inclusief maaltijden, drankjes, overnachtingen en wellness arrangement. Met name ideaal voor vriendinnengroepen 2, 3, 4 personen. Op deze site vind je geselecteerde wellness hotels Nederland, ook met spa en binnenzwembad. Voor sportieve vriendinnen groepen, je kunt er ook een hotel Nederland met fietsarrangement boeken.


Eten en drinken tijdens je vriendinnenweekend Nederland

Lekker eten en drinken, dat is natuurlijk ook super belangrijk. En natuurlijk mag het tijdens het weekendje weg Nederland best wat méér zijn. Even wat minder letten op suikers, vetten en calorieën. Even genieten van het leven en van elkaar.

Tip: Uit eten tijdens je vriendinnen uitje?   Reserveer dan op tijd een plek in een plaatselijk restaurant. Als je met een grote vriendinnengroep bent, is het soms een afgescheiden gedeelte in het restaurant te krijgen. Dan heb je een optimale privacy en kan je in een ongedwongen sfeer zoveel mogelijk plezier maken als je wilt. Geef de restauranthouder eventuele dieetwensen door. Voor sommige dieetwensen zoals lactosevrij en glutenvrij moet er misschien wel apart ingekocht worden.

uitje met vriendinnen

Een leuke stad bezoeken tijdens je vriendinnen uitje Nederland

Een stedentrip Nederland is altijd wel een goed idee. Het is natuurlijk het prettigst als je een citytrip Nederland hebt geboekt met goed weer want dan kan je ook een terrasje pakken.
Tip: wat dacht je van een vriendinnendag met High Tea?  Dan kan je uren van de lekkerste hapjes en drankjes genieten. Leuke steden voor een High Tea zijn bijvoorbeeld Amersfoort, Den Bosch, Amsterdam, Groningen, Gouda en Delft. Een combi van shoppen en High Tea boek je in de winkelstad voor vrouwen, Rotterdam.


hotelspecials vriendinnenweekend banner

Met de auto naar je vakantiehuisje afreizen

Als je een vakantiehuisje in Nederland hebt geboekt, is de meest efficiënte en voordelige manier om met de auto naar je vriendinnenweekend accommodatie af te reizen.
Vieren jullie je vriendinnen dag in een grote stad zoals Utrecht, Amsterdam of Den Haag, dan is het wellicht verstandig om met de trein naar je overnachtingsadres af te reizen. Je vriendinnen uitje begint dan al in de trein en samen reizen is gezellig.  Later méér tips voor het organiseren van een vriendinnenweekend Nederland.

roompot vriendinnenweekend banner