Tips voor je vriendinnenweekend Nederland

Als je een vriendinnenweekend Nederland wilt gaan organiseren, hebben wij een groot aantal tips voor je.  Niet alleen kan je bij ons een vakantiehuis met wellness voorzieningen zoals sauna, hottub, jacuzzi of bubbelbad boeken, wij weten ook welke 10 spelletjes het leukste zijn voor een vriendinnenweekend . Lees alles over het organiseren van een leuk vriendinnenweekend Nederland.

Boek een wellness vakantiehuis voor je vriendinnenweekend Nederland

Het succes van je vriendinnenuitje Nederland valt of staat bij het vinden van een gezellige accommodatie. En dan bij voorkeur een huisje met hottub Nederland, bubbelbad, jacuzzi of privé sauna.  Je vindt dit type wellness huisjes bij Landal GreenParks en Roompot.  Deze vakantiepark ketens bieden op vele vakantieparken wellness huisjes en bungalows aan. En weet je wat zo fijn is?? Je mag als gast van zo een wellness vakantiepark gratis gebruik maken van het zwembad of subtropisch zwemparadijs. Is dat niet extra aantrekkelijk voor een vriendinnenweekend in Nederland?

landal vriendinnenweekend banner

Eten en drinken tijdens je vriendinnenweekend Nederland

Lekker eten en drinken, dat is natuurlijk ook super belangrijk. En natuurlijk mag het tijdens het weekendje weg Nederland best wat méér zijn. Even wat minder letten op suikers, vetten en calorieën. Even genieten van het leven en van elkaar.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Tip: Uit eten tijdens je vriendinnen uitje?   Reserveer dan op tijd een plek in een plaatselijk restaurant. Als je met een grote vriendinnengroep bent, is het soms een afgescheiden gedeelte in het restaurant te krijgen. Dan heb je een optimale privacy en kan je in een ongedwongen sfeer zoveel mogelijk plezier maken als je wilt. Geef de restauranthouder eventuele dieetwensen door. Voor sommige dieetwensen zoals lactosevrij en glutenvrij moet er misschien wel apart ingekocht worden.

Een leuke stad bezoeken tijdens je vriendinnen uitje Nederland

Een stedentrip Nederland is altijd wel een goed idee. Het is natuurlijk het prettigst als je een citytrip Nederland hebt geboekt met goed weer want dan kan je ook een terrasje pakken.
Tip: wat dacht je van een vriendinnendag met High Tea?  Dan kan je uren van de lekkerste hapjes en drankjes genieten. Leuke steden voor een High Tea zijn bijvoorbeeld Amersfoort, Den Bosch, Amsterdam, Groningen, Gouda en Delft. Een combi van shoppen en High Tea boek je in de winkelstad voor vrouwen, Rotterdam.

hotelspecials vriendinnenweekend banner

Met de auto naar je vakantiehuisje afreizen

Als je een vakantiehuisje in Nederland hebt geboekt, is de meest efficiënte en voordelige manier om met de auto naar je vriendinnenweekend accommodatie af te reizen.
Vieren jullie je vriendinnen dag in een grote stad zoals Utrecht, Amsterdam of Den Haag, dan is het wellicht verstandig om met de trein naar je overnachtingsadres af te reizen. Je vriendinnen uitje begint dan al in de trein en samen reizen is gezellig.  Later méér tips voor het organiseren van een vriendinnenweekend Nederland.

roompot vriendinnenweekend banner