All inclusive hotel arrangement

Boek een all inclusive hotel arrangement voor je vriendinnenweekend.

Heb je zin in een weekendje weg met je vriendinnen en wil je eens echt verwend worden?  Boek dan een all inclusive arrangement in een luxe 3 of 4 sterren hotel aan zee of in het bos. Een last minute all inclusive arrangement bij de Fletcher hotelgroep bijvoorbeeld. Eten, drankjes en overnachtingen zijn inbegrepen. Een
all inclusive hotelarrangement voor 3 dagen is meestal voordeliger en relaxter dan een luxe arrangement voor 2 dagen. Zeker als je een druk bestaan hebt en even wilt onthaasten.

Topparken Wellness Vakantie banner


Vriendinnenweekend in een hotel met spa boeken.

Veel Fletcher hotels hebben de beschikking over een binnenzwembad of spa. Dat is de ultieme plek om met je vriendinnen te kunnen relaxen,. Een hotelkamer met prive sauna of jacuzzi maakt je vriendinnenweekend nog leuker. Bij een all inclusive weekend is de toegang tot de wellness faciliteiten normaal gesproken inbegrepen.


wellness tijdens vriendinnenweekend

Last minute cruise met je vriendinnen maken.

Een heel ander idee Een riviercruise met je vriendinnen maken naar bijvoorbeeld Duitsland. Dat kan ook all inclusive en inclusief maaltijden en drankjes  Er zijn tegenwoordig ook cruiseschepen waar je kunt dansen en een filmpje kijken. Hoe leuk kan je vriendinnenweekend zijn?  Boek hier je last minute cruise.