Leuk idee voor je vriendinnenweekend, stedentrip met high tea

De leukste uitjes voor je vriendinnenweekend Nederland.

Als je op korte termijn een weekendje weg met je vriendinnen in Nederland wilt gaan boeken en op zoek bent naar inspiratie en ideeën, hebben wij wel een aantal suggesties en tips voor je. Nederland kent unieke plaatsen, natuurgebieden en uitgaansmogelijkheden en met een beetje fantasie kan je samen met je vriendinnen een heerlijk weekend of dagje uit beleven. Onze tip: Boek een stedentrip in combinatie met een high tea. Je gaat dan eerst een stad verkennen en cultuur snuiven en dan genieten van een uitgebreide high tea met een uitgebreid aanbod theesoorten, hartige en zoete delicatessen en andere heerlijke hapjes.  De combinatie van een leuke stedentrip en uitgebreide high tea ervaring is echt een Top Idee. Zeker als het weer een beetje mee zit en je op een terrasje van drankjes en hapjes kunt genieten.

Topparken Wellness Vakantie banner

Wat zijn de leukste plaatsen voor een stedentrip Nederland met high tea?

Leuke en gezellige plaatsen vinden om te kunnen shoppen, een stedentrip te maken en van een heerlijke high tea ervaring te kunnen genieten? In plaatsen als Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Maastricht vind je de leukste winkels, interessante musea en fantastische high tea restaurants.  In een aantal van deze restaurants kan je ook terecht voor een glutenvrije en suikervrije high tea beleving. Ook als je aan de lijn doet, kan je genieten van hartige en zoete delicatessen en andere lekkernijen. Als je de beste high tea restaurants in Nederland  wilt vinden, raden wij je aan naar de website www.hightea.nl te gaan. Daar vind je niet alleen veel inspiratie voor je vriendinnenweekend, ook als je bijvoorbeeld een familieweekend of ander uitje wilt organiseren, vind je er tips tips, inspiratie en informatie. Genieten doe je samen.

In een volgende blog meer ideeën voor je vriendinnenweekend Nederland.

Deze blog van vriendinnen-weekend.com is er vooral om inspiratie op te doen. Ook de komende tijd komen wij met tips en ideeën voor een bijzonder vriendinnenweekend. Nederland biedt veel mogelijkheden om erop uit te gaan, ook in de herfst en voorjaar. Ofschoon de zomer nog moet beginnen is het misschien al tijd om na te denken over uitjes in de herfst. Een weekendje Waddeneilanden misschien?? Veel plezier samen.