Vakantiehuis met sauna aan zee huren

Een vakantiehuis met sauna aan zee huren, leuk voor een vriendinnenweekend.

Als je een weekendje met je vriendinnen aan zee wilt doorbrengen en je zoekt een huisje waar je echt wilt relaxen is een vakantiehuis met sauna aan zee het beste wat je kunt doen.  Wij weten waar je zo een wellness huisje in Nederland of België kunt huren. Ook waar je een wellness bungalow voor een vriendinnen weekend kunt boeken. Bij een landal GreenPark aan de kust van Zeeland of Texel bijvoorbeeld. Of je nu een weekendje met je vriendinnen met 6, 8 of 10 personen wilt vieren. Er is altijd wel een huisje aan de kust met privé sauna welke beschikbaar is en waar je kunt overnachten.

Topparken Wellness Vakantie banner

Zelf koken tijdens je vriendinnenweekend aan zee?

Als je 2 of 3 dagen op stap gaat met je vriendinnen, wil je natuurlijk wel lekker eten. Je kunt er voor kiezen om zelf voor jou en je hartsvriendinnen te koken maar je kunt er ook voor kiezen uit te gaan eten. Sinds 1 juni om 12.00 uur is het weer mogelijk om in een restaurant te eten. Maar er zijn wel beperkingen. Zo mag je niet met al je vriendinnen aan één tafel zitten en moet je vooraf reserveren. Bij sommige restaurants moet je vooraf al een gedeelte van de rekening betalen. Als een restaurant een terras heeft en je wilt buiten een drankje en hapje consumeren, hoef je niet vooraf te reserveren. Ieder restaurant vult de problematiek rond het coronavirus op zijn eigen manier in en er moet altijd 1,5 meter afstand tussen de tafels zijn. Uit eten is misschien iets minder leuk geworden maar er zijn wel weer mogelijkheden. Een restaurant met een terras aan zee is natuurlijk het einde. Een bezoek aan een pizzeria kan ook heel leuk zijn.

Vakantiehuis met sauna aan Nederlandse kust boeken.

De Nederlandse kusten behoren tot de mooiste van Europa.  Zeker in Zeeland en op de Waddeneilanden zijn de stranden schoon en breed en heeft het keurmerk “de blauwe vlag”zijn entree gedaan. Het is een voorrecht om een vakantiehuis met sauna aan zee in Zeeland, Noord-Holland en Ameland en Texel te mogen boeken. Een jacuzzi in de tuin is natuurlijk ook niet mis! Boek je vakantiehuis met sauna aan zee  tenminste 1 maand voor je vriendinnenuitje. Dan valt er nog wat te kiezen en kan je een huisje op minder dan 500 meter van de zee reserveren. Een huisje met sauna en hottub is ook een aanrader. Zeker als je vriendinnen van relaxen en een hapje en een drankje houden.