Weekendje weg in hotel

Een weekendje weg in een hotel boeken.

Als je er eens zonder je vriendinnen op uit wilt, is het boeken van een hotel vaak de leukste optie. Je kunt je er prima in je eentje vermaken.  In een hotel met wellness kan je helemaal tot rust komen en als het hotel een zwembad, sauna en Turks stoombad heeft, is het helemaal genieten.

Topparken Wellness Vakantie banner

Weekendje weg in hotel met jacuzzi.

Als je helemaal wilt relaxen en alles om je heen vergeten, is het boeken van een hotel met jacuzzi het beste idee ooit. Een hotelkamer met eigen jacuzzi biedt nog meer ontspanning dan een hotel met ligbad of bubbelbad. Je kunt tijdens je hotelbezoek er zo vaak in als je wilt. Hier vind je hotels met jacuzzi op de kamer.


hotelspecials vriendinnenweekend banner

met vriendin in de jacuzzi

Weekendje weg in hotel met hond aan zee.

Een weekendje aan zee boeken, is ook een goed idee. Je kunt een hotel met hond aan zee boeken of een wellness hotel aan zee.  Hiert vind je een hotel met jacuzzi aan zee. In veel van deze hotels aan zee zijn 1 of 2 honden per hotelkamer welkom. Vaak betaal je wel een toeslag per huisdier. Hier vind je honden hotels aan zee.


Last minute weekendjes weg in hotel.

Je hoeft geen weken vooraf een hotelkamer te boeken. Een last minute hotel met hond of jacuzzi kan je nog tot één dag voor vertrek boeken en soms zelfs nog dezelfde dag.

Houd er wel rekening mee dat als je niet in het bezit bent van een eigen auto je eerder een huurauto moet reserveren of een trein kaartje kopen. Als je een hotel met hond hebt geboekt, is het belangrijk dat alle zaken voor de hond in orde zijn. Denk ook een een honden riem, bench en eten en drinken voor jouw weekendje weg met je lieve huisdier.