Spellen om met vriendinnen te spelen

4 spellen om met vriendinnen te spelen

Vriendinnenweekend in de planning? Kijk je uit naar een langverwachte weekend met de meiden? Of je nu iedere dag contact hebt of elkaar al maanden niet meer hebt gezien, quality time doorbrengen met je vriendinnen is een must. Voor single vrouwen, voor getrouwde vrouwen en zelfs voor mama’s.

Topparken Wellness Vakantie banner

Stel je dit maar eens voor. Je overhandigt de luiertas aan je man, verstuurt de boodschappenlijst per app en plakt de takenlijst nog snel op de koelkast. Het is tijd om te vertrekken, want je vriendinnen staan al voor de deur met een volgepakte auto. Een volledig weekend met de meiden staat voor de boeg: vol relaxen, bijpraten en dineren. En dat allemaal zonder de gebruikelijke dagelijkse taken.

Het kost allemaal wat planning om een groepje dames te reserveren voor een weekend weg, maar als dat eenmaal gelukt is, dan is het een weekend vol vrijheid en gezelligheid. Hapjes, drankjes, films en… spelletjes. Welke spelletjes? We zetten er 4 op een rij om met vriendinnen te spelen.

Wie Ben Ik

Het klassieke raadspelletje dat bijna een garantie is voor gezelligheid. Het komische ‘Wie Ben Ik’-spel mag niet ontbreken op een vriendinnenweekend. Elke speler krijgt een bordje voor zich met daarop de naam van een bekende persoon. Iedereen kan de naam zien, behalve degene die het bordje voor zich heeft staan. Door middel van vragen, mag elke spelers uitvinden wie hij of zij is.

30 seconds

Ben je met een grote groep vrouwen? Dan is 30 seconds een betere keuze. 30 Seconds is het spectaculaire partyspel voor teams en is daardoor fantastisch voor grotere groepen. Je speelt in daarbij in teams en een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen geraden worden, des te meer stappen je vooruit mag zetten op het speelbord vooruit mogen. Wie het eerst de finish bereikt, wint.

Truth or Dare
Over wie fantaseert je vriendin? Of beeld uit wat je gisteren hebt gedaan. Met het ‘Truth or Dare’-spel leer je je vriendinnen nog beter kennen, een spel dat ook wel ‘Doen, durven en de waarheid’ wordt genoemd. Truth or Dare is het ideale spel om een hilarische avond met je vriendinnen te beleven. Gaan ze de uitdaging aan of geven ze liever antwoord op een onthullende vraag?

Pubquiz

De pubquiz is een verzameling van rondes die je speelt met je vriendinnen. Deze vragenrondes kunnen over diverse onderwerpen gaan, zoals muziek, weetjes, films, topografie,, kunst en nog veel meer. Wie van jullie weet het meest? Zoals de naam van de Pubquiz al doet vermoeden, speel je dit het beste met een hapje en drankje erbij: perfect voor vriendinnenweekend.