Goedkope autoverzekeringen voor vrouwen

Extra goedkope autoverzekering afsluiten als je vrouw bent.

Topparken Wellness Vakantie banner

Vrouwen verdienen gemiddeld minder dan mannen en daar is momenteel een flinke discussie over. Gelukkig hebben vrouwen ook een aantal financiële voordelen ten opzichte van mannen, zo betaal je als vrouw soms minder voor je autoverzekering dan een man. Een aantal autoverzekeraars verleent een korting aan vrouwelijke autobestuurder op hun autoverzekering. Deze goedkope autoverzekeringen voor vrouwen kan je vinden door autoverzekeringen te vergelijken. Een bepaalde categorie vrouwen blijkt uit onderzoek namelijk minder schade te maken op de weg.  Zo heeft “Zij Rijdt Beter” een goedkopere autoverzekering voor vrouwen op de markt gebracht en kun je door als vrouw daar je autopolis af te sluiten op je premie besparen. Ook Independer meldt op haar website dat je als vrouw een goedkope autoverzekering afsluiten.

Welke verzekeringsmaatschappijen bieden goedkope autoverzekeringen voor vrouwen aan?

Om te weten te komen welke goedkope autoverzekeringen voor vrouwen er zijn, kan je het beste de premies van de verschillende autoverzekeringen vergelijken.  Dit doe je door op bijvoorbeeld de website auto-verzekeringenvergelijken.eu het kenteken van je auto in te vullen, het aantal schadevrije jaren, de gewenste dekking en man/vrouw.  Vervolgens krijg je een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen voor vrouwen. Je kunt de goedkoopste polis vervolgens online afsluiten.

Vertel het door aan je vriendinnen.

Zulk goed nieuws wil je natuurlijk niet alleen voor jezelf houden.
Vertel ze waar ze een goedkope autoverzekering kunnen afsluiten.  Overigens, je woonplaats, type auto, aantal kilometers dat je rijdt, is ook belangrijk voor de premie.  Het is maar dat je het weet.