yoga en wellness

Yoga & Wellness voor een relaxed weekend vriendinnen
Bij veel vriendinnenweekend maakt wellness onderdeel uit van het programma. Hierbij is een yogaweekend in combinatie met wellness en ayurveda favoriet. Daarnaast kan je ook een hotel boeken met wellness faciliteiten zoals een spa en sauna. En als het meezit misschien wel een hotel met spa en sauna aan zee. Yoga en in het bijzonder een yogaweekend  dat kan bijdragen aan een gevoel van welbehagen, geestelijke rust, ontspanning en veel plezier. Veel mensen en met name vrouwen boeken daarom een yogaweekend. Op deze pagina vind je informatie over de mogelijkheid een yogawekend te boeken en vele wellness mogelijkheden. Ook als je een yogaweekend buiten Nederland zou willen boeken, bijvoorbeeld in Spanje, Italië of Griekenland. Daarnaast vind je hier veel vriendinnen weekend tips. Voor bijvoorbeeld een wellness of yoga vriendinnenweekend maar ook voor een dagje uit. Yoga en wellness activiteiten zijn prima te combineren met andere leuke weekendactiviteiten, bijvoorbeeld wandelen, meditatie, natuurverkennen en meer. En natuurlijk kan je een wellness reisje of yogaweekend ook goed combineren met een stedentrip.Veel plezier met het samenstellen van het voor jullie meest ontspannende wellness en/of yoga vriendinnenweekend ooit.

Puur en Kuur, yogaweekend, wellness, gezond en lekker eten
Bij Puur en Kuur draait alles om het geestelijk en lichamelijk welzijn. Ook voor een fantastisch yoga weekend. Je kunt in binnen- en buitenland, dus ook in Nederland yoga & wellness weekenden boeken, eventueel in combinatie met ayurveda en voedingscursussen, die perfect passen binnen een programma van gezond, verantwoord en leuk leven en zeker ook in de planning van een vriendinnenweekend. Bijna het hele jaar door organiseert Puur en Kuur fantastische yoga- en ontspanningsweekenden, ook in bijvoorbeeld Spanje en Portugal. En Puur en Kuur heeft ook aparte wellness en yogaweekenden voor singles.  Deze single reizen zijn zeer geschikt voor vriendinnen die single zijn. Je kunt je per weekend inschrijven, ook voor een yogaweekend als vriendinnengroep. Uiteraard moet er dan wel voldoende plek zijn. Kijk nu welke wellness, ayurveda of yogaweekenden nog plaats bieden voor jullie ultieme yogaweekend | vriendinnenweekend.

Spa Online
Een Spa of sauna in Nederland of België boeken?
Een sauna met wellness- of beauty arrangement?
SpaOnline.com is de grootste wellness speler van Nederland en België. Hier kan je meer dan 200 spa's in Nederland en België met elkaar vergelijken, honderden reviews lezen en online boekingen maken. Ideeal voor een wellness weekend, sauna arrangement,  wellness arrangement. Al dan niet in combinatie met een yogaweekend of ayurvedaweekend. En als je met je vriendinnen een schoonheidsbehandeling wilt. Je kunt altijd een sauna boeken met beauty arrangement.

Altijd, de beste prijzen en aanbiedingen, 14 dagen niet goed geld terug, betalen met iDEAL
Vouchers zijn een jaar geldig en worden per post verstuurd. Kijk nu welke Spa aanbiedingen er voor jouw vriendinnenweekend zijn en geniet van de beste wellness die er in Nederland en België is.

Spa Dreams, wellness, yogaweekendWelness en yogaweeken boeken?
Ook bij Spa Dreams kan je terecht voor een wellness weekend, eventueel in combinatie met yoga en andere ontspanningsactiviteiten. Spa Dreams is één van de grootste organisaties op het gebied van wellness en gezondheids reizen en je kunt het hele daar door, ook in de zomer, herfst en winter een fantastisch yogaweekend, wellness vakantie of ayurvedisch weekend met je vriendinnen boeken. Ook voor een wellness, detox of yoga vriendinnenweekend met een verre bestemming, bijvoorbeeld Sri Lanka of India. Er zijn Spa Dreams kuuroorden in onder andere Spanje, Italië, Frankrijk, Hongarije en tal van andere landen. Niet in Nederland of België. Het is bij Spa Dreams niet mogelijk een yogaweekend of wellness weekend te boeken in Nederland of België, wel in vele landen binnen en buiten Europa. Kijk nu hoe gezellig, behaaglijk en betaalbaar een yogaweekend of wellness vriendinnenweekend bij Spa Dreams kan zijn.

Yoga retreat

Een yoga retreat is een verblijf in een retreat met aandacht voor yoga, meditatie, verdieping. Tijdens een yoga retreat ervaar je wat de invloed van yoga en bewustwording kan zijn op je leven.

Je vindt hier een yoga retreat

Yoga retreat naar verre bestemming boeken?  Denk dan eens aan een yoga retreat Thailand.  Het spirituele vakantieland Thailand heeft alles in huis voor een onvergetelijke yoga of wellness retreat.


De Zwaluwhoeve, het mooiste wellness centrum van Nederland
Zwaluwhoeve, mooiste wellness centrum van Nederland
De Zwaluwhoeve het mooiste en grootste wellnesscentrum van Nederland.

Wie een vriendinnenweekend of vriendinnendag in Nederland wil vieren en van wellness houdt is wellnesscentrum De Zwaluwhoeve, vlak bij Harderwijk ( op de Veluwe ), een absolute aanrader. Je kunt er een dag genieten van alle wellness faciliteiten maar ook heel weekend is een optie. Met kruidenbaden, verschillende sauna's, relaxruimtes, haman een grand café, een boomgaard en veel meer kijk je je ogen uit en kan je volledig ontspannen. Een ideaal wellness resort met kruidenbaden. Echter niet voor een yogaweekend. En voor diegene die van bijzondere sauna's houden, de lavendelsauna, muzieksauna, panoramasauna en opgietsauna, is een wellness belevenis die je nog lang zal bijblijve. En voor het ultieme wellness vriendinneweekend, je kunt ook een wellness en massage arrangement met je vriendinnen bij De Zwaluwhoeve boeken in combinatie met een yogaweekend elders. Een zo een arrangement is voordeliger dan je denkt. De Zwaluwhoeve heeft diverse wellness centra in Nederland. Zie de website En op een paar honderd meter van welnesscentrum De Zwaluwhoeve kan je overnachten. Kan je je een meer ontspannen vriendinnenweekend voorstellen?  

Veluwse BronVeluwse Bron is één van de mooiste wellness centra van Nederland, prachtig gelegen op de Veluwe en zeer geschikt voor een vriendinnenweekend.

Actie van de dag wellness, yogaweekend
Actie van de dag, voor goedkope wellness weekendjes en meer voordeel!


Wil je een yoga- of wellness weekend met je vriendinnen boeken en er liever niet te veel voor betalen? Bij Actie van de dag hebben ze het hele jaar door aanbiedingen op velerlei gebied, ook wellness reizen en wellness weekendjes. Ideaal om goedkoop met je vriendinnen een wellness en/of yoga weekend te boeken, bijvoorbeeld in een luxe hotel met bubbelbad, spa en zwembad. En ook in Nederland kan je voor weinig geld een yoagweekend of ander verwenweekend boeken. Kijk nu bij Actie van de dag welke wellness en yoga reizen ze in de aanbieding hebben en welke geschikt zijn voor jullie vriendinnenweekend. Het is bij Actie van de dag meestal ook mogelijk om een last minute wellness of yogaweekend te boeken. Dat is nog goedkoper. Er zijn dagelijks nieuwe aanbiedingen bij Actie van de Dag. Met een beetje geduld, komt die super wellness of yoga aanbieding vanzelf jouw kant op.

Website yogaweekend

Voor diegenen die meer willen weten over yoga en de mogelijkheden om een yogaweekend, yogavakantie of yogalessen te nemen, is er de website yoga-weekend.com.
Hier vind je veel informatie over yoga, waar je een yogaweekend kan boeken en yoga lessen kan nemen. Yoga is het natuurlijke geneesmiddel tegen stress, met yoga kan je op een natuurlijk wijze ontspannen en kom je dicht bij jezelf. Voor een ultieme innerlijke rust en sterk en lenig lichaam.
De website yogaweekend is een initiatief van duurzaam toerisme.com, één van de websites op het gebied van gezond en duurzaam reizen en leven.

Yoga activiteiten agenda Nederland

Heb je zin in een yoga weekend of yoga activiteit bij jou in de regio?  Op de activiteiten kalender van yoga-weekend.com vind je een overzicht van de leukste yoga activiteiten in Nederland. Je kunt hier zien waar je een yoga weekend kunt boeken, kunt deelnemen aan een yoga introductieles of andere yoga activiteit in Nederland. Op deze yoga activiteiten kalender Nederland vind je yoga activiteiten die tussen nu en 6 maanden aanvangen. Yogascholen en andere yoga organisaties kunnen hier hun yoga weekend of andere yoga activiteit gratis aanmelden.

Yoga weekend website ook in Engels

De website www.yoga-weekend.com is sinds kort ook beschikbaar voor Engelstaligen.
Op www.yoga-weekend.com/en vind je informatie over yoga, yoga retreats en ayurveda in het Engels.