vriendinnenweekend tips

Tips vriendinnenweekend, Last Minute Deals


Wellness last Minutes bij HotelSpecials

De belangrijkste tip die wij voor je vriendinnenweekend hebben is dat je moet genieten.  Even de problemen en eventuele zorgen thuis laten en zijn in het hier en nu. 

Bijvoorbeeld met wellness.

Kijk eens naar het last minute wellness aanbod.  Last minute weekendjes weg zijn goedkoper en zeker niet minder leuk.  Super voor je vriendinnen weekend ( of vriendinnen dag! )

Tips voor een gezellig en geslaagd vriendinnenweekend
Op zoek naar tips voor een super leuk en geslaagd vriendinnenweekend?

Deze website staat vol met tips, met name hoe je voor je weekendje weg met vriendinnen een leuke stedentrip, wellness of yoga activiteit, mooi hotel, kleuradvies, etentje in een goed restaurant, concert of last minute kunt boeken. Maar er zijn ook een aantal tips in het algemeen te geven voor het organiseren en plannen van een vriendinnenweekend. Hieronder een aantal praktische tips en leuke uitjes voor je vriendinnen weekend in Nederland of elders in of buiten Europa.

Hotel met wellness
Wat ook een tip voor je vriendinnen weekend kan zijn is een hotel met wellness te boeken. Nog leuker, een hotel met wellness en spa en dan een hotelkamer huren met uitzicht op zee. Hoe veel wellness wil je tijdens je vriendinnen weekend hebben??

Gezond en verantwoord afvallen


Elegance Oral 30 - krachtige afslankkuur

Zou je gezond én verantwoord willen afvallen??  Samen met je vriendinnen of alleen?  We hebben een aantal tips voor je waarmee je verantwoord en gezond kunt afvallen. Afvallen is eenvoudiger dan je denkt. Als je je maar aan een aantal basisregels houdt. Ook tijdens een vriendinnen weekend kun je een afval programma boeken. Kijk nu hoe je gezond kunt afvallen.

Mooie huid met tarwekiemolie

Wil je een mooie huid hebben en houden?? Tarwekiemolie bevat veel vitamine E en is zeer geschikt voor de huis.  Je kunt tarwekiemolie in vele kwaliteit soorten kopen, biologische geproduceerde tarwe kiemolie is meestal de beste keuze.  Tarwekiemolie is puur te koop maar wordt ook in veel huidverzorgings producten verwerkt.  Je kunt de beste soorten tarwekiemolie online bestellen via de site tarwekiemolie.nl
Hier vind je ook meer informatie over deze vitamine E rijke olie.

Spa Online

Altijd de beste wellness en sauna aanbiedingen in Nederland en België.

Leuke activiteiten plannen


Skydive in Nederland

Je vriendinnenweekend kan nog leuker. Bijvoorbeeld door een spannende activiteit te plannen. Wat dacht je van bungeejumpen, paragliden, raften, kajakken of skydiven?  Bijvoorbeeld in de Ardennen, Italië, Frankrijk of Kroatië? Wie durft? Leuke en spannende outdoor activiteiten in heel Europa ( ook in Nederland ) boek je bij adventure tickets.

Yoga weekend

Het meedien aan een yoga weekend kan een leuke invulling van een vriendinnenweekend zijn, zeker als je het combineert met het bezoek aan een sauna, wellness centrum of blijft overnachten in een spa | wellness hotel.

Een vakantiehuis in Zeeland boeken met jacuzzi of hottub?

Een vriendinnenweekend organiseren en op zoek naar een gezellig vakantiehuis met jacuzzi en hottub?  En dan ook nog eens een vakantiehuis in Nederland in de buurt van zee en kust? Huur voor je weekend met je vriendinnen een vakantiehuisje in Zeeland met jacuzzi of hottub en je ervaart het als het weekend van je leven. Heerlijk genieten en ontspannen, het is mogelijk.

Koopjesdrogisterij

Koopjesdrogisterij is wellicht de goedkoopste online drogisterij van Nederland, ook oor natuurlijke cosmetica, vitaminen en reform- en biologische producten.  Kijk eens naar de vele aanbiedingen.

Vriendinnenweekend in Friesland

Zin in een actief vriendinnenweekend in Friesland?  In Balk, Friesland, bevindt zich een zeil- en surfschool met 4 gezellige groepsaccommodaties. Hier kun je van een heerlijk vriendinnenweekend genieten en zeil- of surflessen krijgen. Prachtige omgeving met meren en bossen. Het is ook mogelijk een vriendinnen weelend arrangement te boeken. Voor kleine en grote groepen. Er is ook een aangepaste groepsaccommodatie.

Zie voor meer informatie De Stipebalk.nl

Kleuradvies workshop, gezellig en leerzaam

Kleuren bepalen voor een groot gedeelte hoe je je voelt, in welke humeur je bent.  Als je vrolijk bent, draag je meestal lichte, sprankelende kleuren. Ben je verdrietig veelal wat meer donkere kleueren en tinten.  Als je kleding en make up met de juiste kleuren draagt, voel je je prettiger, behaaglijker en heb je meer zelfvertrouwen. Een workshop kleuradvies, bijvoorbeeld kleuradvies over kleding en make up doet wonderen en is bovendien ook nog super gezellig.  Bijvoorbeeld voor een "gekleurd vriendinnenweekend".
Kijk eens op de website kleuradvies kleurenconsulente welke mogelijheden er zijn om voor jou en je vriendinnen een kleuren workshop te volgen.

Afslank weekend


Elegance Oral 30 - krachtige afslankkuur
Een afslank weekend is wellicht ook een goede tip voor je vriendinnen weekend. Bijvoorbeeld een
detox weekend of sapkuur. Samen afslanken en detoxen is veel leuker dan alleen.

Alleenstaande reizen

Op de website alleenstaande reizen vind je veel tips om alleen of met je vriendinnen een weekend of reis te boeken. Ook als je met kerstmis of oud en nieuw er uit wilt en niet alleen wilt reizen.

Proteineshakes

Wie gezond wil leven let natuurlijk ook op zijn voeding. Voedingssupplementen en proteïneshakes maken steeds vaker onderdeel uit van een gezond voedingspatroon.
Wat proteineshakes en voedingssupplementen zo aantrekkelijk maakt is dat je ze kunt gebruiken naar behoefte.  Gebruik bijvoorbeeld een proteïne shake na een zware fysieke inspanning of lange wandeling. De huidige generatie proteineshakes en voedingssupplementen zijn vaak van biologische kwaliteit en voor 100 % plantaardig.  Plantaardige producten bevatten vaak mineralen die goed opneembaar zijn. Ook proteineshakes zijn zelfs van plantaardige oorsprong, deze eiwit shakes kunnen in poedervorm of kant en klaar gekocht worden bij bijvoorbeeld proteineshakes.nl

Wat voor leuke dingen kun je allemaal doen met je vriendinnen?

We hebben op deze website veel voorbeelden gegeven van leuke dingen welke je kunt doen tijdens je vriendinnenweekend, er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden, ook die niets of weinig kosten. Hieronder nog een aantal ideeën en voorbeelden.

Zeilen op het IJsselmeer
Meedoen aan een wellness weekend Nederland en genieten in een wellness resort.
Wandelen op de Veluwe
Workshop kleuradvies kleding
Outdoor activiteiten in de Ardennen ( leuk voor de sportievelingen !)
Een ballontocht
Wandeling maken op de Wadden
Zelf cosmetica maken
Schildercursus
Pottenbakken leren
Vrijwilligerswerk doen
Filmhuis gaan, zelf films draaien
Massagecursus en masseren
Zelf je eten zoeken ( wilde planten en bloemen ) en zelf bereiden
Zeehonden spotten
Strandwandeling
Fotografie cursus
Bij elkaar eten
Wijncursus, zelf wijn maken en dat gezellig opdrinken
enzovoort.

Een vriendinnenweekend hoeft dus altijd niet veel te kosten.

Hotel in Bergen Aan Zee

Eén van de mooiste plaatsen langs de zee in Nederland is Bergen Aan Zee. Deze pittoreske badplaats heeft een prachtig strand met ongekend mooie duinen, een fantastische omgeving om te wandelen of fietsen en een gezellige sfeer.Dit kunstenaarsdorp met zijn vele cafétjes en restaurants is de ideale plek om een vriendinnenweekend te vieren. Verblijf bijvoorbeeld in één van de oudste hotels in Bergen Aan Zee,  Prins Maurits. Vanaf je gastvrije hotel ben je zo op het strand en een fiets en duinkaart zijn bij je boeking in de prijs inbegrepen. Dit sfeervolle hotel in Bergen Aan Zee heeft comfortabele hotelkamers voor jou en het vriendinnen en je kunt er verblijven op basis van halfpension of volpension. De prijs- en kwaliteitsverhouding zal je aangenaam verrassen. Voor een heerlijk vriendinnenweekend aan zee!

Praktische tips voor organiseren en plannen van weekend voor vriendinnen

Tip 1. Nodig alleen die vriendinnen uit voor je vriendinnenweekend die goed met elkaar kunnen opschieten. Het gebeurt helaas te vaak dat een vriendinnenweekend goed georganiseerd is, dat er leuke activiteiten gepland zijn en het in theorie allemaal klopt maar dat het weekend toch niet zo gezellig is zoals het zou kunnen zijn, puur omdat niet iedereen evengoed met elkaar kan opschieten en er karakters botsen. Ook bij een vriendinnenweekend is het geven en nemen. De basis, elkaar aaardig vinden en goed met elkaar kunnen opschieten, moet wel aanwezig zijn voor een geslaagd vriendinnenweekend.

Tip 2. Ga niet met in totaal 3, 5 of 7 vriendinnen op stap. Het is makkelijker om een weekendje weg met vriendinnen met 2, 4, 6 of 8 personen te plannen dan met een oneven aantal. Als je bijvoorbeeld met 3 vriendinnen op pad gaat ( inclusief jezelf ) zit je er met het eten in een resaurant altijd iemand tegenover of naast een lege stoel, met zijn drieën naast elkaar wandelen is ook niet zo prettig en praktisch, enzovoort.
Ga je met een grote groep vriendinnen, bijvoorbeeld 9, 10, 11 of 12 personen een weekendje weg dan maakt het niet zoveel meer uit als een groep uit een oneven aantal bestaat. Als iedereen maar met elkaar kan opschieten en de neuzen dezelfde kant op staan. Zie tip 3.

Tip 3. Als je met een kleine groep vriendinnen een weekendje weg gaat, bijvoorbeeld met 2, 3,, 4 of 5 vriendinnen, betrek dan iedereen persoonlijk in de planning en vraag alle meiden/dames om ideeën. Bij een kleine vriendinnengroep is het belangrijk dat iedereen bij de planning van het weekendje weg betrokken wordt en, eventueel, een eigen inbreng kan hebben. Dat is een garantie voor succes. Als je met een grote groep vriendinnen een weekend erop uit gaat, werkt het andersom. Betrek dan niet iedereen bij de planning maar laat dit aan een klein groepje over, bijvoorbeeld 2 of 3 vriendinnen. Laat wel iedereen precies weten hoe het vriendinnenweekend er uit zal zien en welke activiteiten er eventueel georganiseerd worden. Communicatie, is ook bij het plannen en organiseren van een weekend voor vriendinnen van essentieel belang.Tip 4. Werk niet met een te krap budget. 
Voor het plannen van een leuk vriendenweekend heb je budget ( voldoende geld ) nodig. Zelfs als je een weekendje als vriendinnen gaat kamperen of een wandelweekend boekt, heb je budget nodig. Reken daarom altijd voor aanvang van het vriendinnenweekend uit wat de totale te verwachten kosten zijn en stel dat budget iets ruimer. Speek duidelijk af wat door de groep wordt betaald en wat iedereen persoonlijk moet betalen. Laat iedereen zijn vaste bijdrage voor aanvang van het weekendje weg betalen. Denk bijvoorbeeld ook aan drankjes bij het eten of op een terras. Als daar voor aanvang van het vriendinnenweekend afspraken over worden gemaakt, komt dat de sfeer en duidelijkheid aangaande de weekendjes weg ten goed.

Tip 5. Plan je vriendinnenweekend bij een grote groep, liever niet als last minute.
Als je een weekendje weg wilt plannen met een grote groep vriendinnen, laten we zeggen meer dan 4 personen, is het onverstandig om zo een vriendinnen weekend als last minute te boeken. Bij een grotere groep zijn de last minute mogelijkheden namelijk beperkt, denk aan met name vervoer en overnachtingen. Bij het plannen van een vriendinnenweekend voor 2, 3 of 4 personen, zijn er meer mogelijkheden dit last minute te doen. Daar kan zijn de last minute uitgaans mogelijkheden ook veel groter.

Tip 6.

Een extra voordelig vriendinnen weekend boeken en genieten van wellness zoals sauna, beautysalon, zwembad, Turks Stoombad of Jacuzzi??  Boek dan eens een goedkoper last minute wellness weekend.
Je zult het merken. Goedkoop er een weekendje tussen uit gaan en toch volop genieten van wellness en beauty is dubbel genieten.


Wandelweekend

Als jij en je vriendinnen sportief zijn en van wandelen houden, is een wandelweekend misschien wel een leuk en ontpannen idee.  Je kunt een wandelweekend in bijvoorbeeld Zuid-Limburg, de Ardennen of ergens in Frankrijk boeken maar ook kiezen voor een avontuurlijk wandelweekend in bijvoorbeeld Kroatië of Denemarken. Als een weekend wilt wandelen of zelf mee gaat met een wandelreis of wandel vakantie, is het zaak om over goede wandelschoenen- en kleding te beschikken. Schoenen en wandelkleding moeten tenminste waterdicht zijn.  Bij wandelexpert.nl vind je een groot en aantrekkelijk geprijsd assortiment
dames wandelschoenen en kleding.  Je kunt deze online bestellen en bespaart al snel een 10 a 20 % ten opzichte van de reguliere sportkledingwinkel.

Mooiste trouwlocaties

Ga jij of één van je vriendinnen trouwen?  Op de trouwen startpagina trouwlocatie vind je de mooiste trouwlocaties, ook als je in een kasteel wilt trouwen of een andere top trouwlocatie zoekt.

Sluit een annuleringsverzekering af als groepBij het organiseren van een weekendje weg met vriendinnen, denk je er waarschijnlijk niet direct aan, een annuleringsverzekering af te sluiten. Want stel dat je een vriendinnen weekend New York, Londen of Parijs hebt geboekt en één van je vriendinnen wordt voor aanvang van het vriendinnenweekend echt ziek of krijgt een ongeval en kan niet mee gaan. Jullie zouden dan waarschijnlijk het hele weekend willen annuleren? Zonder adequate annuleringsverzekering ben je dan veel geld kwijt. Een annuleringsverzekering dekt dat risico. En een annuleringsverzekering voor een groep dekt ook het risico voor de groep.Met andere woorden, als er één persoon afhaakt in verband met ( ernstige ) ziekte, ongeval of overlijden, mag de hele groep annuleren. Het is niet iets waar je aan denkt bij een weekendje met vriendinnen maar kan zeker bij een uitstapje naar het buitenland het overwegen waard zijn. Daarnaast is het afsluiten van een groepsreisverzekering ook een afweging. Zeker als mensen geen doorlopende reisverzekering hebben lopen.

Groepsannuleringsverzekering afsluiten

Verzekeringen particulieren

Als je een goede en goedkope verzekering zoekt, bijvoorbeeld een zorgverzekering, autoverzekering of inboedelverzekering, bezoek dan eens de startpagina schadeverzekering.