Weekend weg Nederland met je vriendinnen en hond

Waar in Nederland kan je een huisje huren voor een weekend weg met hond?

Stel, je wilt een vriendinnenweekend organiseren in Nederland maar één van je vriendinnen heeft een hond. En die vriendin wil dolgraag mee met jullie maar de hond moet ook mee. Hoe pak je dat aan en waar huur je een vakantiehuisje in Nederland met hond? Waar boek je een weekendje weg Nederland met hond? Jouw vriendin laat haar hond Buffie niet thuis.  Op deze pagina tips over het huren van vakantiehuisjes met omheinde tuin in Nederland en meer suggesties. Ook met hond kan je vriendinnenweekend Nederland heel leuk worden.

Topparken Wellness Vakantie banner

Onze tip voor een vriendinnenweekend Nederland met hond.

De belangrijkste tip die wij je kunnen geven “huur een vakantiehuisje met omheinde tuin”.  Als je met je vriendinnen wilt gaan stappen of in huis gezellige dingen met elkaar wilt gaan doen, kan de aanwezigheid van een hond, in dit geval Buffie, best vervelend zijn. Samen een filmpje kijken met hond, kan al snel irritant worden.  De hond zal veel aandacht van je vriendin vragen. De oplossing is het huren van een vakantiehuisje waar de tuin goed omheind is. As het droog weer is, kan Buffie daar lekker spelen en in een goed omheinde tuin niet ontsnappen.

Let op, in niet alle vakantiehuisjes in Nederland zijn honden toegestaan.

Als je nog nooit een weekend weg met de hond hebt geboekt, ben je er misschien niet bekend mee. In lang niet alle weekend vakantiehuisjes in Nederland zijn honden toegestaan en lang niet alle huisjes en bungalows hebben een omheinde tuin. Op de website weekendje weg met hond vind je honderden vakantiehuisjes waar huisdieren zijn toegestaan.  Ook voor een weekend weg met hond in Nederland. Je vindt er ook grote vakantiewoningen Nederland met privé sauna. Voor een weekendje weg in Nederland met je vriendinnen en hond. Hier vind je de mooiste vakantiehuisjes met omheinde tuin in Nederland. Je vindt er ook vakantiehuisjes op de Veluwe, in Zeeland en aan zee in Zuid-Holland, Noord-Holland en Ameland en Texel.