Teunisbloemolie, ideaal bij vrouwenkwaaltjes

In veel vrouwenbladen en blogs vind je artikelen over vrouwenkwaaltjes en met name die rond de periode van de overgang.  Die periode kan voor veel vrouwen best heftig zijn net zoals de periode rond de zwangerschap en de maandelijkse cyclus.
Volgens veel vrouwen kan het gebruik van teunisbloemolie veel van die vrouwenkwaaltjes verlichten en misschien is de reden dat teunisbloemolie omega 6 vetzuren bevat en stofjes die de hormoonhuishouding van vrouwen kunnen beïnvloeden.

Andere vrouwen zweren weer bij het gebruik van sint janskruid.  Ook die heeft een bepaald effect opd e hormoonhuishouding.  Sint Janskruid staat er ook om bekend dat het neerslachtigheid ombuigt in “positiviteit”.. bekend is dat St. Janskruid beter niet gebruikt kan worden in de zwangerschapsperiode of als je bepaalde medicijnen slikt.

Om terug te komen op het populaire Sint Janskruid, een combinatue van Sint Janskruid en Teunisbloemolie blijkt ook te werken bij vrouwenkwaaltjes.
Lees in ieder geval bij eventueel gebruik van teunisbloemolie en Sint Janskruid de bijsluiter op de verpakking en laat je zo nodig adviseren.