Single reis

Single reis, tip voor vriendinnen weekend.

Heb jij vriendinnen die single zijn en ben je zelf ook single? Dan is het misschien een leuk en spannend idee om een single reis te boeken. samen sta je immers sterker dan alleen. Je kunt ook een single weekend met je vriendinnen boeken, bijvoorbeeld naar een spa met wellness.

Topparken Wellness Vakantie banner

Een single reis is misschien niet iets waar je gelijk aan denkt als je iets leuks voor je vriendinnen weekend verzint, maar toch..  Anders is ook leuk.

Wat is een single reis?

Een single reis, is een uitstapje, weekend of vakantie voor singles.
Mannen of vrouwen dus.
In het kader van een vriendinnen weekend is een single uitstapje alleen maar gepast, als de vriendinnen die mee gaan, ook vrijgezel zijn.  Maar dan is het wel super leuk!

Singlereizen en daten.

Als je het leuk vindt om te daten, dan kan een single reis je leuke contacten opleveren.  In eerste instantie zijn single reizen vooral leuke uitstapjes waarbij je plezier met elkaar hebt en is de kans niet heel groot dat je daar je toekomstige man, vrouw, partner of maatje tegenkomt. Anderzijds hebben al heel wat singles hun eerste contacten met hun levenspartner gelegd via één van de groeps single reizen. Dus, je weet maar nooi hoe een koe een haas vangt.  Als je serieus wilt daten, is een serieuze datingsite waarschijnlijk een veel betere optie. Er zijn veel datingsites, kijk daarom vooral welke datingsite het beste bij jou past.