Blog

donderdag 4 januari 2018
Vrouw zoekt man
Tags: 50 plus, Belgie, datingsite hoger opgeleiden, datingsites Nederland, vrouw zoekt man
Tips als je als vrouw een man zoekt.

Je kent in je kenniskring of directe omgeving waarschijnlijk wel wat vrouwen die een man zoeken. Vrouw zoekt man is een bekende zoekterm op de meeste datingsites.
Meestal is het vrouw zoekt man tussen leeftijd x en y en er komen een heleboel kenmerken bij zoas vrouw zoekt slanke man of vrouw zoekt betrouwbare man.

Dating tips.

Op de website dating tips vind je naast vele datingtips ook een overzicht van de betere datingsites. Het betreft hier de betere datingsites in België.  Op onze website single reizen vind je een overzicht van de beste datingsites van Nederland.  Uiteraard kan je als man ook een vrouw zoeken via één van deze datingsites.

Datingsites voor hoger opgeleiden.

Als je een alleenstaande vrouw bent en een hogere opleiding hebt genoten, kan je, als je als vrouw een man zoekt, deze het beste "zoeken"  op een datingsite voor hoger opgeleiden. Uiteraard kan je hier ongeacht je leeftijd een man zoeken. Dus ook voor een 50 plus relatie.
Geplaatst door: Webmaster op 13:16
Geen reacties
woensdag 6 december 2017
Sint janskruid bij menstruatie klachten
Tags: A Vogel, Bonusan, Buurmanns, menstruatie klachten, overgang, Sint Janskruid
Menstruatie klachten zijn vervelend, st janskruid kan helpen.


Veel vrouwen hebben last van menstruatie- en overgangsklachten en dat leidt tot prikkelbaarheid, opvliegers, soms neerslachtigheid en onrust in het algemeen. Gelukkig zijn er natuurlijke middelen zoals sint janskruid welke deze klachten kunnen verminderen of een groot gedeelte wegnemen. Lees hier mee over de werking van st janskruid en ook waar je dit natuurlijke product kunt kopen. Je kunt sint janskruid zonder recept kopen.

Veel vrouwen hebben er last van.

Als je tijdens je menstruatie cyclus onrustig en prikkelbaar wordt, is dat niet zo uitzonderlijk maar wel heel vervelend.  Niet alleen jij hebt er last van maar ook je omgeving. Hetzelfde geldt bij overgangsklachten waarbij opvliegers en snelle wisselingen van stemming of humeur geen uitzondering zijn. Gelukkig kan st janskruid helpen om je stemming positiever te maken en menstruatie- en overgangsklachten te verminderen.

Waar koop je Sint janskruid?

Je kunt de beste merken sint janskruid online kopen, bijvoorbeed bij www.sint-janskruid.com.  De betere merken Sint janskruid zijn bijvoorbeeld Buurmanns, A. Vogel, Balance Pharma en Bonusan.

Geplaatst door: Webmaster op 09:20
Geen reacties
woensdag 22 november 2017
Goedkope autoverzekeringen voor vrouwen
Tags: goedkope autoverzekering afsluiten, goedkope autoverzekeringen voor vrouwen
Extra goedkope autoverzekering afsluiten als je vrouw bent.

Vrouwen verdienen gemiddeld minder dan mannen en daar is momenteel een flinke discussie over. Gelukkig hebben vrouwen ook een aantal financiële voordelen ten opzichte van mannen, zo betaal je als vrouw soms minder voor je autoverzekering dan een man. Een aantal autoverzekeraars verleent een korting aan vrouwelijke autobestuurder op hun autoverzekering. Deze goedkope autoverzekeringen voor vrouwen kan je vinden door autoverzekeringen te vergelijken. Een bepaalde categorie vrouwen blijkt uit onderzoek namelijk minder schade te maken op de weg.  Zo heeft "Zij Rijdt Beter" een goedkopere autoverzekering voor vrouwen op de markt gebracht en kun je door als vrouw daar je autopolis af te sluiten op je premie besparen. Ook Independer meldt op haar website dat je als vrouw een goedkope autoverzekering afsluiten.

Welke verzekeringsmaatschappijen bieden goedkope autoverzekeringen voor vrouwen aan?

Om te weten te komen welke goedkope autoverzekeringen voor vrouwen er zijn, kan je het beste de premies van de verschillende autoverzekeringen vergelijken.  Dit doe je door op bijvoorbeeld de website auto-verzekeringenvergelijken.eu het kenteken van je auto in te vullen, het aantal schadevrije jaren, de gewenste dekking en man/vrouw.  Vervolgens krijg je een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen voor vrouwen. Je kunt de goedkoopste polis vervolgens online afsluiten.

Vertel het door aan je vriendinnen.

Zulk goed nieuws wil je natuurlijk niet alleen voor jezelf houden.
Vertel ze waar ze een goedkope autoverzekering kunnen afsluiten.  Overigens, je woonplaats, type auto, aantal kilometers dat je rijdt, is ook belangrijk voor de premie.  Het is maar dat je het weet.

Geplaatst door: Webmaster op 09:59
Geen reacties
zaterdag 9 september 2017
Stedentrips, steeds meer een trend
Tags: topvakantie, stedentrips
Stedentrips worden steeds meer een trend

De stedentrips worden steeds populairder. Iedereen heeft zo wel een land waar je graag naar toe zou gaan om te stad te bewonderen. En als je dan toch onderweg bent kun je net zo goed nog meer plaatsen bezoeken. Verdiep je eens in het verleden van de stad, de nieuwste mode of juist de aller daagse dingen die er plaatsvinden. Kom je er zelf niet echt uit, geen zorgen er zijn genoeg gidsen die je kunnen vertellen over de beste plekken en de historie van die stad!

Wat maakt de stedentrips bijzonder

Iedere stad heeft zo zijn eigen historie, zijn eigen activiteiten en bezienswaardigheden. Dat maakt iedere stad juist zo uniek. De Klederdracht kan per stad/land zo veel verschillen. De aller daagse bezigheden in juist die stad waar je al jaren lang naar toe wilt kunnen heel anders zijn dan je had verwacht. Ook het gedrag van de inwoners verschilt natuurlijk. In de ene stad zijn de inwoners meer gewend aan toerisme dan in een andere stad.

Lees je goed in voor je begint aan een stedentrips

Iedere stad heeft zo zijn eigen cultuur en gewoontes. Laat je van te voren goed inlichten hierover zodat je niet voor een ongewenste verrassing komt te staan. Het belangrijkste van een steden-trip is het respecteren van een andere cultuur! Maak voor je zelf een lijst met plekken die je graag zou willen bezoeken, waar je meer over te weten wilt komen, of waar je juist niet naar toe zou willen. Doordat je een lijstje maakt benut je de tijd die je hebt optimaal. Ga er eens rustig voor zitten en maak, samen met je vriendinnen, een plan voor je stedentrip. Op topvakantie-boeken.nl helpen we je bij het op een rijtje zetten van de ideale stedentrips voor jou! Wacht dus niet langer en boek je stedentrip vakantie snel!
Geplaatst door: Webmaster op 10:09
Geen reacties
woensdag 12 juli 2017
Glutenvrije kookboeken
Tags: glutenallergie, glutenvrije hapjes, glutenvrije kookboeken
De meest complete glutenvrije kookboeken

Koken jij en je vriendinnen graag en heeft één van jullie een glutenallergie?
Op onze website glutenvrij eten vind je  nu niet alleen het grootste aanbiod glutenvrije producten en glutenvrije vakanties maar ook een uniek aanbod glutenvrije kookboeken.

Je maakt zo eenvoudig een heerlijke glutenvrije appeltaart, cake, ontbijt, luch of diner klaar en natuurlijk kun je ook lekkere en verrassende andere glutenvrije hapjes klaar maken. 

Om een glutenvrij kookboek te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk wel gegarandeerd glutenvrije producten en ingrediënten nodig.  Je koopt in onze glutenvrije webwinkel alles wat je wenst. Bijvoorbeeld havermout glutenvrij, rijst, soep, bladerdeeg en meer.

Hier vind je de beste glutenvrije kookboeken.

Geplaatst door: Webmaster op 06:04
Geen reacties
zaterdag 1 juli 2017
Nieuwe chakra sieraden
Tags: edelsteen sieraden, op maat, chakra
Voor diegenen die van bijzondere sieraden houden, is de website chakra sieraden een site die we van harte aanbevelen.  Hier vind je geen gewone sieraden maar ckrakra sieraden gemaakt van edelstenen zoals agaat, bergkristal en amathist.  Prachtige edelstenen die met veel liefde en zorg tot edelstenen worden verwerkt.

Ieder chakra sieraad is handwerk, of het nu een armband, halskettingof ander edelsteen sieraad is.  De website chakra sieraden is een initiatief van Sheena Chapman, yoga docente, levenskunstenaar en spiritueel edelstenen specialist.  Ieder van de edelsteen chakra sieraden staat voor een bepaalde energie en kan bijdragen aan bijvoorbeeld een betere gezondheid, energie of verminderen stress niveau.

Sheena heeft nu een nieuwe collectie chakra edelsteen sieraden op de website gezet.

Het is ook mogelijk om deze unieke sieraden op maat te laten maken.
Jouw specifieke wensen worden dan verwezenlijkt in een uniek, handgemaakt sieraad.

Kijk snel op de website en ontdek hoe mooi deze sieraden zijn.

Geplaatst door: Webmaster op 12:45
Geen reacties
maandag 5 juni 2017
Teunisbloemolie, ideaal bij vrouwenkwaaltjes
Tags: sint janskruid, vrouwenkwaaltjes, teunisbloemolie
In veel vrouwenbladen en blogs vind je artikelen over vrouwenkwaaltjes en met name die rond de periode van de overgang.  Die periode kan voor veel vrouwen best heftig zijn net zoals de periode rond de zwangerschap en de maandelijkse cyclus.
Volgens veel vrouwen kan het gebruik van teunisbloemolie veel van die vrouwenkwaaltjes verlichten en misschien is de reden dat teunisbloemolie omega 6 vetzuren bevat en stofjes die de hormoonhuishouding van vrouwen kunnen beïnvloeden.

Andere vrouwen zweren weer bij het gebruik van sint janskruid.  Ook die heeft een bepaald effect opd e hormoonhuishouding.  Sint Janskruid staat er ook om bekend dat het neerslachtigheid ombuigt in "positiviteit".. bekend is dat St. Janskruid beter niet gebruikt kan worden in de zwangerschapsperiode of als je bepaalde medicijnen slikt.

Om terug te komen op het populaire Sint Janskruid, een combinatue van Sint Janskruid en Teunisbloemolie blijkt ook te werken bij vrouwenkwaaltjes.
Lees in ieder geval bij eventueel gebruik van teunisbloemolie en Sint Janskruid de bijsluiter op de verpakking en laat je zo nodig adviseren.
Geplaatst door: Webmaster op 13:56
Geen reacties
woensdag 10 mei 2017
tips gezond afvallen
Tags: afslanken, detoxen, tips gezond afvallen
Voor veel vrouwen is slank zijn of worden een belangrijk item.  
Maar hoe val je op een gezonde manier af en doe je niet te veel concessies aan je levensstijl?
Op de website gezond en snel afvallen vind je tips om gezond af te kunnen slanken.

Denk daarbij niet alleen aan diëten maar ook aan meer bewegen, eiwitshakes, proteïne producten en het consumeren van gezonde groenten en kruiden.
Niet te vergeten detoxen natuurlijk. Detoxen is niet alleen gezond afslanken maar ook je lichaam reinigen.

Afslanken kan je ook samen met je vriendinnen doen, bijvoorbeeld door samen aan een bepaald dieet deel te nemen, gezamenlijk naar de sportschool te gaan of elkaar te helpen bij het bereiden van gezonde en calorie arme maaltijden.  Er is veel inzicht gekomen in gezond eten, verantwoord afvallen en producten die je hierbij kunnen ondersteunen.  Door tips over afvallen en afslanken te lezen en op je eigen manier te interpreteren, kom je tot verrassend leuke resultaten.
Slanker door het leven gaan betekent niet alleen er leuker en fitter uit zien.  Leven zonder overgewicht en een gezonde levensstijl betekent meestal ook gezonder zijn, minder vaak naar de dokter hoeven en meer energie krijgen.  Kijk welke tips over gezond afvallen en afslanken jij in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken!
Geplaatst door: Webmaster op 07:23
Geen reacties
maandag 27 maart 2017
tweedehands kledingbeurzen in Nederland
Tags: tweedehands dameskleding, vintage, tweedehands kledingbeurs
In vervolg op een eerdere blog over tweedehands kleding, nu aandacht voor tweedehands kledingbeurzen in Nederland. Er worden door heel Nederland namelijk ontzettend leuke kledingbeurzen georganiseerd waar je allerlei soorten tweedehands kleding kunt kopen.  Zo goed als nieuw wel te verstaan.
Als we het over tweedehands dameskleding hebben, hebben we het bijvoorbeeld over dames vintage merkkleding.  En niet alleen tweedehands merkkleding maar ook schoene, sieraden en accessoires.

Een tweedehands kledingbeurs is meer dan gezellig. Het is een ontzettend leuke manier om goedkope en zo goed als nieuwe dameskleding te kopen.  En natuurlijk is er ook een groot en divers aanbod kinder- en herenkleding te koop.  Ook voor sportprijzen en niet van nieuw te onderscheiden.
En voor de invulling van een vriendinnenweekend of vriendinnendag is het bezoeken van een dergelijke beurs een prima idee.
Geplaatst door: Webmaster op 17:16
Geen reacties
zaterdag 25 maart 2017
Workshop kleurenanalyse, make up en stijladvies in Goes, Zeeland
Tags: workshop kleuren analyse Goes Zeeland 11 mei 2017
Wie een leuke activiteit voor een vriendinnenweekend zoekt en in bijvoorbeeld Brabant of Zeeland woont, kan deel nemen aan de workshop kleurenanalyse, make up en stijladvies op 11 mei 2017 in Goes. Een ontzettend leuke en leerzame workshop voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen.
Hieronder een stukje uit de tekst van de advertentie van Spiritueel Centrum 't Westlicht:

Samen met jou ontdekken wij jouw mooiste zelf. Met een persoonlijke kleurenanalyse. Kleuren hebben een tint, deze kunnen warm of koel zijn. Een warme tint heeft een geel basis, een koele tint heeft een blauwe basis. Denk aan een warme oranje rood of een koel blauwe rood. De een geeft je gezicht licht, de andere schaduw. Door samen met de verschillende kleuren paletten te werken, komen wij tot jouw mooiste kleuren pallet. Deze vormt de basis voor je nieuwe aankopen, of het opruimen van je eigen garderobe.

Heb jij nog geen invulling voor 11 mei en hebben je vriendinnen zin om mee te doen aan een ontzettend leuke workshop??  Geef je dan nu op.

Informatie kleuren workshop Goes 11 mei 2017.
Geplaatst door: Webmaster op 07:09
Geen reacties
dinsdag 21 maart 2017
tweedehands vintagekleding kopen
Tags: tweedehands kledingwinkels, tweedehands vintage kleding kopen
Vintagekleding is behoorlijk aan de prijs.  Een manier om toch leuke vintagekleding, schoenen en accessoires te kunnen kopen, is het aanschaffen van tweedehands vintage kleding.
Goed onderhouden tweedehands vintagekleding is niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden en je kunt vaker andere kleding kopen.

Als je tweedehands vintagekleding wilt kopen, bijvoorbeeld in het kader van een uitstapje voor een vriendinnenweekend, is het best moeilijk om tweedehands kledingwinkels te vinden die mooie en modieuze vintagekleding verkopen.  Zeker als je gebruikte merk vintagekleding zoekt.
Op de website tweedehands kleding.nl vind je een rubriek tweedehands vintagekleding. Met kledingwinkels waar je tweedehands vintage kleding kunt kopen.
Wil jij er nog leuker uitzien??  Vintagekleding is uniek en gaat nooit vervelen.

je vindt onder andere in Amsterdam, Utrecht en Zaandam leuke tweedehands kledingwinkels met een vintage aanbod.

Geplaatst door: Webmaster op 08:35
Geen reacties
maandag 6 februari 2017
Gezondheidsvakanties en kuurreizen
Tags: , afslank vakanties, gezondheidsvakanties
Gezondheidsvakanties zijn al jaren in opmars.  Steeds meer mensen willen tijdens hun vakantie werken aan hun gezondheid. Bijvoorbeeld om af te slanken of fitter te worden. Gezondheidsvakanties kunnen kuurreizen zijn, bijvoorbeeld afvalreizen, detox reizen of thalasso reizen maar kunnen er ook op gericht zijn om de conditie te verbeteren, bijvoorbeeld fitness reizen of bootcamp vakanties.  Allemaal vakanties die voor vrouwen en mannen geschikt zijn.

Vriendinnen die op zoek zijn naar een leuke vakantie hoeven zich dus niet te beperken tot wellness vakanties, kuurvakanties, thalasso reizen met modderbaden, wandel vakanties, het zijn allemaal voorbeelden van interessante gezondheidsvakanties.

Gezondheids vakanties zijn ook uitermate geschikt als groepsvakanties voor alleenstaanden.
Door in groepsverband aan je conditie en gezondheid te werken, werk je niet alleen aan je gezondheid en stimuleer je elkaar. Groepsreizen in het kader van gezondheid zijn ook zeer succesvol bij afslank vakanties.


Geplaatst door: Webmaster op 08:27
Geen reacties
dinsdag 1 november 2016
Katie Melua 1 november Vreedenburg
Tags: uitje, vriendinnenweekend Utrecht, Katie Melua
Tip voor een leuk vriendinnenweekend.
Katie Melua komt 1 november naar Nederland. Locatie:  Utrecht Vredenburg.

Een ideaal uitje voor vriendinnen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:15
Geen reacties
zondag 11 september 2016
Afvallen tijdens je vakantie
Tags: afslanken tijdens je vakantie, afval vakantie
Afval- en afslank vakanties worden door een steeds grotere groep mensen geboekt. Door onze westerse welvaart komen er ongewild tijdens vakanties te veel pondjes aan en bij een afval vakantie is het precies andersom. Je valt tijdens je vakantie af omdat je bijvoorbeeld een dieet of sapkuur volgt, met fitness bezig bent en de sauna of spa bezoekt. Alles over afval vakanties vind je op onze pagina afval- en afslank vakanties.
Geplaatst door: Webmaster op 13:56
Geen reacties
maandag 22 augustus 2016
Tips en activiteiten vriendenweekend
Tags: sportwedstrijden, uitjes, vriendenweekend
Vriendinnen organiseren graag een vriendinnen weekend, mannen graag een vrienden weekend. Er zit best wel veel verschil in de manier waarop mannen en vrouwen hun weekend met ander vrouwen of andere mannen vieren. Mannen doen graag spannende activiteiten, outdoor activiteiten en bezoeken graag sportwedstrijden zoals internationale voetbalwedstrijden, honkbalwedstrijden, boksen of golfwedstrijden. Vrouwen gaan eerder voor yoga, welness of high tea. Ideeën opdoen voor een vriendenweekend??
Geplaatst door: Webmaster op 17:18
Geen reacties
maandag 15 augustus 2016
Yoga tijdens vriendinnenweekend?
Tags: vriendinnenweekend, wellness, yoga weekend
Als je een vriendinnenweekend gaat organiseren, kan je kiezen uit vele honderden mogelijkheden. Maar heb je wel eens gedacht aan een yoga weekend??  Al dan niet in combinatie met een sauna bezoek of wellness weekend??  Op de website yoga weekend.com vind je veel informatie over yoga en het zoeken en boeken van een yoga weekend. En er komt op deze yoga website ook een overzicht van spirituele activiteiten die misschien ook wel geschikt zijn voor jouw vriendinnenweekend.
Overleg eens met jouw vriendinnen of ze een yoga weekendje weg ook leuk vinden. Je komt uitgerust en vol energie weer thuis.
Geplaatst door: Webmaster op 12:48
Geen reacties
dinsdag 9 augustus 2016
single reis
Tags: datingsites, single reizen, single reis, spa met wellness, vriendinnen
Single reis, tip voor vriendinnen weekend.

Heb jij vriendinnen die single zijn en ben je zelf ook single? Dan is het misschien een leuk en spannend idee om een single reis te boeken. samen sta je immers sterker dan alleen. Je kunt ook een single weekend met je vriendinnen boeken, bijvoorbeeld naar een spa met wellness.

Een single reis is misschien niet iets waar je gelijk aan denkt als je iets leuks voor je vriendinnen weekend verzint, maar toch..  Anders is ook leuk.

Wat is een single reis?

Een single reis, is een uitstapje, weekend of vakantie voor singles.
Mannen of vrouwen dus.
In het kader van een vriendinnen weekend is een single uitstapje alleen maar gepast, als de vriendinnen die mee gaan, ook vrijgezel zijn.  Maar dan is het wel super leuk!

Singlereizen en daten.

Als je het leuk vindt om te daten, dan kan een single reis je leuke contacten opleveren.  In eerste instantie zijn single reizen vooral leuke uitstapjes waarbij je plezier met elkaar hebt en is de kans niet heel groot dat je daar je toekomstige man, vrouw, partner of maatje tegenkomt. Anderzijds hebben al heel wat singles hun eerste contacten met hun levenspartner gelegd via één van de groeps single reizen. Dus, je weet maar nooi hoe een koe een haas vangt.  Als je serieus wilt daten, is een serieuze datingsite waarschijnlijk een veel betere optie. Er zijn veel datingsites, kijk daarom vooral welke datingsite het beste bij jou past.
Geplaatst door: Webmaster op 13:07
Geen reacties
 
Vriendinnenweekend blog eerste blog bericht
Tags: last minute citytrip, tips, vriendinnenweekend
Deze website vriendinnenweekend wordt nu al goed bezocht, bijvoorbeeld om online te shoppen, een wellness aanbieding uit te zoeken of een last minute citytrip te boeken. Heb jij leuke suggesties voor een bijzonder vriendinnenweekend of vriendinnendag??
Wij horen ze graag.
Geplaatst door: Webmaster op 13:04
Geen reacties